02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Obzor Beach Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:07.09.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Slušný hotel, ako stvorený pre rodiny s deťmi. Hoci sme tam boli ako pár a všade bolo dosť veľa detí, našli sme si vždy pokojný stôl aj pri jedle aj kľud pri bazéne aj na pláži.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Obzor je hodiny cesty autobusom z letiska Burgas. Leží na konci Obzoru za ním je ešte jeden veľký hotel a menší aquapark. Pre nás vyhovujúca poloha nakoľko pláž nebola vôbec preplnená a to sme hľadali. Samotný hotelový komplex je priamo na pláži, takže z izby vidíte bazén aj more. V noci sa dokonca nedalo spať keď vlny príliš narážali na breh. Hlavná cesta je až ďalej za hotelom, takže poloha super. Ak ste sa chceli dostať do mesta Obzor cca 3 km tak po pláži je to asi 20 minútová prechádzka a z hotelu jazdí doobeda asi 4x a od 17-23hodiny asi každých 15 minút mikrobus ktorý vás za 1LV = 50 centov na osobu odvezie do mesta kde má asi 3 zastávky a z mesta zas rovnako za 1LV späť, čo je super.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Keďže je to apartmánový komplex, mali sme kompletne zariadený apartmán so spálňou, kúpeľňou a obývačko-jedáleň s kuchyňou, veľkou chladničko-mrazničkou, rúrou, hriankovačom, varnou kanvicou, kávovarom, TV, klíma. Bývali sme v bloku "C" ktorý je najbližšie k jedálni čo bolo super a izbu sme mali s východom na balkon aj s obývačky aj zo spálne.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Keďže sme boli posledný augustový týždeň možno ich bolo menej, ale boli tam hlavne animácie pre deti- večerná disko, šípkový turnaj a v komplexe je minigolf. Ostatné nebolo k dispozícii - game center. Možno ešte nejaké masáže ale za poplatok.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Vedľa hotela je škola surfu 24/7, vodné športy, vodné bicykle, nafukovací hrad, trampolína pre deti, v rezorte minigolf. Všetko za poplatok.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Raňajky 7,30-10,00 obed 12,30-14,00, snack 16,00-17,00, večera 18,00-21,00. Strava bola super úplne vyhovujúca. 5 teplých jedál, bohatý zeleninový výber, ovocie 5-6 druhov, studené jedlá. Z alka bolo pivo a víno ostatné za poplatok. Sťažnosti na jedlo sme počuli hlavne od takých, ktorý si každý deň na jeden až dva taniere naložili 12 druhov z každého a na 4 deň sa sťažovali, že stále je to istné...na takýchto mám vlastný názor.Decká si našli pizzu, vyprážané kúsky mletého mäsa a hranolky čo bolo každý deň. Ostatné kuracie na rôzne spôsoby, bravčové kocky na rôzne spôsoby, zemiaky, ryža, oblohy... mi sme šli oddychovať a neprežierať sa all inkluviv výberom.
Pláž:
Krásna čistá pozvoľný vstup čistý piesok. Keďže lehátka na pláži boli za poplatok myslím že lehátko za 6LV, slnečník 6LV na deň alebo 4LV ak si to zaplatíte na týždeň dopredu, ale mi sme ležali na lehátkach pri bazéne a k moru sme to mali asi 30 metrov tak sme si vždy zaplávali a išli späť k bazénu kde je sladká voda.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Maťa
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela