02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Sklamanie z dovolenky ~ Recenzia hotela Arsena (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Sklamanie z dovolenky
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:06.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Dovolenka by bola super keby sme si vyprali iný hotel. Mali sme zaplatené služby all inclusive, ale tieto služby tomu nezodpovedali. Boli sme ubytovaný pod bazénom kde sa po chodbách šíril pach zatuchliny. Izbu vymeniť nechceli.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha hotela priamo na pláži a blízko Starého Nessebaru. Všade sa dalo ísť pešo. Jediný problém spočíval v tom, že blízko hotela je umiestnená disco loď, kde každý deň hrala hudba do štvrtej rána. Kto hľadá pokoj nech sem nechodí ani do vedľajších hotelov.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Izba bola pekná a čistá s výhľadom na more. problém bol len s kúpeľňou v ktorej chýbali dvere na sprchovom kúte, nesvietila lampa nad umývadlom a ani sušič na vlasy nefungoval. Najhoršia vec bola šíriaci sa smrad z kanalizácie, ktorý sa potom šíril aj po izbe.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Služby hotela neboli skoro žiadne, okrem wellnes ktoré sme nevyužívali. Lobby bar nebol nikdy otvorený a fungoval jedine bar pri bazéne. Niektorí čašníci boli neochotní a dostali ste iba polovicu objednávky keď nemal náladu.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
V hotely bol k dispozícii za poplatok pin-pong a gulečník. Na pláži rôzne vodné športy za poplatok skútre, banán, koleso... Žiadne animačné programy pre hostí hotela.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Raňajky boli dobré, bohatý výber salámy, šunky, zelenina, ovocie,chlieb, káva, čaj ale s obedmi a večerami to bolo oveľa horšie. Malý výber jedál a niekedy ste mali pocit, že jedlo je urobené zo zvyškov z raňajok. (napr. omáčka na cestoviny z párkov z raňajok) Dezerty boli sušienky vysypané z krabice žiadny puding ani koláč.
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž pred hotelom je platená aj keď ste mimo vyhradených slnečníkov a ležadiel - 8leva/kus. Free zone je na konci zálivu, takže musíte prejsť celú pláž. Pláž bola čistená každý večer a niekedy aj ráno. Na pláži nie sú k dispozícii sprchy ani WC.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Masarovičová Jana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela