02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Nikdy viac CK Globtour, nikda viac hotel Fregata ~ Recenzia hotela Fregata (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nikdy viac CK Globtour, nikda viac hotel Fregata
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:13.09.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
V záujme zachovania života a zdravia odporúčam vyhýbať sa CK Globtour a hotelu Fregata zvlášť. Cestou z letiska zdevastovaný mikrobus zastával uprostred noci, bez svetiel,aj parkovacích, bez trojuholníka, bez vysvetlenia a keby nás dačo zramovalo zozadu, tak vám Globtour aj pani delegátka povie, že ich to veľmi mrzí. Hotel smradľavý, izby špinavé, personál neochotný, upratovačky nám po 6. dňoch po osobnej intervencii na recepcii láskavo vymenili uteráky, neupratovali, nepovysávali. Celé to prostredie aj správanie pripomína náš vidiek asi tak spred 50.rokov. Burina, bordel, nevybudovaná infraštruktúra, totálny nezáujem o hosťa. Cestovka na písomnú reklamáciu odpovedala, že ju považuje za neopodstatnenú!
Poloha:
Asi 10- 15 minút pešo pomedzi autá v plnej premávke, potom po prašných cestách lemovaných kopou odpadkov a buriny. Balkán. Cestovka láka na fotky hotela "en face." Vnútorný dvor má vyhliadku na burinisko a stavebný odpad. Dvor obkolesený inými hotelmi a dlho do noci riadny hluk. Ruské animátorky s megafónmi sú tiež zážitok na "pokojnú" dovolenku
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Viac ako katastrofa. Špinavé koberece, plesnivá kúpeľna, tupý, neochotný personál. Klimatizácia asi taká funkčná, že si zúfalci ustieľali na balkóne. Keby sme sa nedomáhali, tak nám uteráky nevymenia ani raz za celý pobyt. Obliečky nevymenili vôbec, iba na intervenciu vymenili obliečky na vankúšoch...
Služby:
S takým ignoratnským personálom sme sa ešte nestretli. V jedálni bolo treba bojovať o čistý riad, z dvoch výťahov chvíľu fungoval jeden, potom ani ten.
Šport a zábava:
Kto si zaplatí, na pláži si nájde dosť atrakcií
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Kto si privstal, ráno si mohol vybrať z klasickej 3* ponuky parízerov, chleba,pečiva, kávy , čaju, limonády, syra,jogurtu, kedy tedy sa vyskytla zelenina, ale nijaké ovocie. Veď sme v Bulharsku.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Široká, priestranná, plná, ale evidentne nečistená. Slnečníky a lehátka za poplatok. Až na to neskryté vypúšťanie splaškov z hotelov rovno do mora. Ale to sa deje asi všade. Krásny piesok, príjemné more.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Fida
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela