02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Perfektná dovolenka ~ Recenzia hotela Fregata (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Perfektná dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:02.09.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Z dovolenky v Kraneve v hoteli Fregata si odnášame len tie najlepšie dojmy, prežili sme tu skutočne nádherné dni a za ich spríjemnenie a často aj pomoc veľmi ďakujeme našej úžasnej delegátke pani Martine Majerovej.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel sa nachádza blízko pláže, cca 5 minút. Cesta k pláži vedie popri pár hoteloch a stánkoch s občerstvením a plážovým vybavením - osuškami, slnečníkmi, nafukovačkami atď. Na internete sme našli viacero ohlasov, že k pláži sa ide cez smetisko a cítiť tam všade hnilobný zápach, no po osobnej skúsenosti naozaj nechápem, kade tí ľudia na pláž chodili... Cesta je príjemná. Opačným smerom ako na pláž sa za minútku dostanete na hlavnú promenádu s množstvom obchodíkov a stánkov. Kranevo je lacné, takže cenami budete príjemne prekvapení. Všetko stojí rovnako ako u nás alebo o trochu menej.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Na naše prekvapenie nám ako mladému páru v hoteli pridelili samostatný apartmán, takže sme boli nadmieru spokojní. Izba bola priestranná, zariadená pekným nábytkom, celkový dojem výborný. Hotel bol veľmi pekný zvonku aj zvnútra, dalo sa príjemne posedieť aj pri bazéne a zaplávať si. Škoda len, že kúpať sa dalo iba do 17-tej hodiny.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Čo sa týka upratovania na hoteli, upratovačky každý deň dali nový toaletný papier a vyniesli smetný kôš, ale väčšie upratovanie s výmenou posteľných obliečok, plachiet a uterákov sme zažili iba jediný raz, v strede pobytu. Na požiadanie nám však vymenili uteráky ešte jeden raz - ku koncu pobytu. Jedno ráno sme mali problém so splachovaním na wc - no nahlásili sme to na recepcii hotela a problém bol behom chvíle vyriešený. Z recepcie hotela môžete kedykoľvek zavolať aj delegátke v prípade nejakých problémov, my sme takto napr. potrebovali doktora, ktorý behom pár minút prišiel k nám až priamo na izbu.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
V hoteli - bazén, bar, masáže, fitnes, sauna.. Na pláži - vodné športy, windsurfing, vodné lyžovanie, parašutizmus, vodné kolesá, jazda na banáne, jazda na koni, požičovňa bicyklov a minigolf. V Kraneve viacero barov, diskoték, reštaurácií - aj so živou hudbou a možnosťou tancovania..
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
V cene pobytu sme mali zaplatené raňajky v hoteli. Boli podávané formou švédskych stolov. Jedlá sa obmieňali iba minimálne, ale vždy sa dalo vybrať. Ja osobne som bola veľmi spokojná. Boli tam chlebíky vo vajíčku, varené vajíčka, praženica, párky, opekaná saláma, cestoviny - každý deň pripravené na iný spôsob, taktiež pečivo z lístkového cesta každý deň s inou náplňou, raz na sladko, inokedy so šunkou a syrom, ďalej tam boli rybky, salámy, šunka, tvrdý syr, bryndza (alebo niečo také), paštéta, paradajky, uhorky, paprika, olivy, 3 druhy pečiva - z chlebíkov si mohol každý spraviť aj toust, bol tam na to toustovač. Pri pečive bol vždy aj med a džem - posledný deň aj topingy s príchuťou čokolády, karamelu.. Ďalej raňajky zahŕňali cornflakesy, jogurt, keksíky, ovocie - pomaranče, jablká, zavárané čerešne a broskyne. Nápoje - vynikajúci čierny čaj, káva, teplé mlieko, studené mlieko, voda - čistá alebo s citrónom, a sladká voda s dvoma príchuťami - myslím že čerešňa a broskyňa. Raňajky boli medzi 8-10 hodinou, priebežne celý čas dopĺňali, keď sa niečo minulo. Počas dňa už sme sa stravovali mimo hotela, v meste je množstvo stánkov s výborným rýchlym občerstvením rôzne druhy skvelého pečiva, mini pizza atď. Na večere sme chodili do reštaurácie Bulgarka, cca 3 minútky od hotela Fregata. Vrelo túto reštauráciu odporúčam !!! Perfektné jedlá, veľmi lacné a navyše celé menu majú aj po slovensky. Servírka je veľmi milá, výborne rozumie a rozpráva po slovensky, takže nemáte najmenší problém sa dohovoriť - čo inde je prakticky nemožné, pokiaľ neovládate ruštinu, nakoľko po anglicky v Kraneve nehovorí viac-menej nikto !!! Je naozaj veľký problém nájsť v celom Kraneve niekoho, kto bude ovládať aspoň pár základných anglických slovíčok. Skôr už sa nejako dohovoríte rukami nohami slovenčinou, je to predsa len príbuzný jazyk, no aj tak je to problém.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Odporúčam prejsť sa po pláži pozdĺž mora cca 5-10 minútiek smerom na Albenu, sú tam krajšie pláže. Aj viacej mušlí :) Na niektorých miestach je piesok čistený, inde nie, no celkovo tam nie je žiaden strašný neporiadok.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?
Prejsť na stránku hotela