02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Kľudná dovolenka ~ Recenzia hotela Onyx (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Kľudná dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:17.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Dobrá, kľudná dovolenka.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel sa nachádza v centre mesta,blízko sme mali k Južnej pláži, len sme prešli cez cestu a zišli schodíkmi priamo k moru.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Hotel bol čistý, personál - taký normálny. Izba pekne zariadená, uteráky menili podľa potreby. Posteľné prádlo chceli meniť každý druhý deň, čo ani nebolo treba. Kúpeľňa - sprchový kút nemal žiadne dvierka, ani záves,takže keď sme sa osprchovali voda bola všade. Takisto v sprchovom kúte v dolnej časti bola čierna pleseň, ktorú nik neodstránil počas nášho pobytu. WC nebolo dobre utesnené a na podlahu nám stále vytekala voda. Najlepšia bola klíma, ktorá bola úplne nehlučná a dala sa dobre nastaviť. Výhodou bolo, že keď sme mali otvorené dvere na balkón, tak sa sama vypla.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Mali sme len raňajky - nebol nejaký veľký výber. My sme jedli len "slané", čiže každý deň vajcia, zakaždým na iný spôsob. Jeden druh salámy a nejaké uvarené, alebo upečené párky. Zelenina - len uhorky a paradajky. Ovocie - len jablká a melón. Boli aj rôzne koláče a cereálie, jogurt. Nápoj k raňajkám som nepila, lebo tie malinovky chutili strašne umelo. Káva bola pre mňa veľkým sklamaním - bola to nejaká melta. Takže kávu sme si nosili z izby a v jedálni len zaliali vriacou vodou.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Južná pláž nebola vôbec preplnená. Slnečníky a lehátka za poplatok. Mali sme svoj slnečník a Free zona bola dosť veľká. More ma nesklamalo - čisté, teplé a príjemné vlnky. Severná pláž - menšia a strašne preplnená.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Alica
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela