02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

pobyt vyborny - sluzby ck Kartago / Exim zle ~ Recenzia Dunes Puerto Cruz (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:pobyt vyborny - sluzby ck Kartago / Exim zle
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:február 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:19.02.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Cestovali sme cez Kartago (SK)/ Exim (CZ) Ubytovanie dobre, ale organizacia a kvalita delegatov nic moc. Ak neovladate ziaden jazyk, budete to mat trochu tazsie. Cestovanie spat bolo otrasne. Z hotela sme vyrazili o deviatej, odlet bol planovany na 13:00 hod. ale realne bol az o 16:00 hod. Na letisku motnost stravovania mizerna. Potom sme absolvovali 4 hodinovy let do Cancunu a v lietadle sme dostali miesto obeda zemlu.V Mexiku sme trcali 2 hodiny a nevpustili nas ani do bezcolnej zony ako nam delgatka slubila. Boli sme uplne vyhladoveni. Ked sme sa po nastupeni do lietadla stazovali a chceli sme si nechat podpisat zoznam jedla, ktore sme dostali, tak nas odbili, ze je to problem cestovky. Celkom sme teda meskali 4 hodiny a s cestou do BA, cesta trvala 32 hodin. PRISERNE!!! Podla slov pilota a cestujucich, ktori boli na Isle cez Kartago/Exim viac krat, tak je to tak vzdy. Kazdy let meska a trva dlhsie ako deklaruju. Podla pilota sa cesta neda stihnut za tak kratky cas ako uvadza cestovka.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
S prihliadnutim na fakt, ze hotel ma skutocne krasnu a dlhsiu plaz vyborna. Da sa po nej pekne poprechadzat. My sme sa presli az k hotelu Hesperia, pretoze osm bola zvedava ako to tam vyzera. Ubytovanie je zrejme kvalitnejsie, ale musi tam byt hrozna nuda. Maju jeden bazenik a mini plaz, ktora nebola nic moc. Ako vychodzia stanica na vylety je to taktiez dobra poloha. Vzdy sme nastupovali ako predposledny hotel (druhy bol LTI, ktory mimochodom tiez vyzeral celkom fajn - vo vnutri sme vsak neboli) a vystupoali sme ako druhy hotel v poradi. Blizko je male mestecko, kde sa da vyhodnejsie nakupit rum.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Vzhladom na to, ze sme byvali v novsej casti hotela (Puerto Cruz), ubytovanie bolo dobre. V cene bol trezor (inak za poplatok), matrace na lehatka (inak za poplatok 1USD/den/ks)+ zvlast bazen a restauracia. Odporucam priplatit - nas to stalo cca 17 € na osobu/pobyt.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pri bazene sa organizovali rozne aktivity, ale neviem ake. Denne animacny program. Upratovanie izby sme mali vyborne. Na plazi ste mohli zobchodovat skoro cokolvek. Aj ked Vas delegat upozorni, ze menit peniaze je najvyhodnejsie u neho, viac sa to oplati. Menili sme viac krat a vzdy boli penize prave a kurz bol omnoho vyhodnejsi. Myslim, ze delegati si tym len privyrabaju. Vylety boli cez cestovku boli fajn, ale konkurencne CK ich ponukaju omnoho lacnejsie. Ak ovladate cudzi jazyk (NJ,AJ) mozete usetrit az 50%
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Disko, animacie sme nevyuzivali... Vecer sme si vzdy zahrali biliard, stolny futbal, ping-pong...
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Strava bola trochu jednotvarna, ale vzdy sa dalo nieco vybrat. Drinkov bolo neurekom. Trosku zlozitejsie to bolo s kavou. Napriek tomu, ze Venezuela je znama pestovanim kavy, preso neadostanete.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Nadherna. kupat sa sice moc nedalo, pretoze more je dost divoke, ale ta plaz je skutocne uzasna. Je prerastena kokosovymi palmami a prepletena slamenymi slnecnikmi.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Katarina
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela