02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia Hotelový komplex Zahira Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:07.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
- mimo čohokoľvek, bolo by dobré upozorniť, že naozaj strávite v rezorte celý čas, nie je možnosť nejakej peknej prechádzky po okolí či už v prírode alebo v mestečku, suveníry máte šancu kúpiť len na fakultatívnych výletoch - hotel síce ponúka mikrobus do najbližšieho mestečka v presne určenom čase o (10:00h tam a o 13:00h späť) ale cena je 6,- € na osobu a musíte byť buď šiesti alebo jednoducho zaplatiť za 6 osôb - t.j. ak ste dvaja, tak si nájdite nejakých štyroch ďalších alebo zaplaťte 36,- € !)
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
izby skutočne vo veľmi dobrom stave, vymaľované, nábytok funkčný a neošúchaný, čistota na vysokej úrovni, uteráky nové, bielučké, každý deň menené, chyžné veľmi milé a ochotné (doslova Vám poďakujú, že Vám môžu upratať izbu, aj keď sa z nej vysúkate až niekedy pred obedom)
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
- mediteránsky štandard (nakoniec Vás určite obslúžia ale nepotrhajú sa :) - pláž čistá, upravená (mimo hotelovej pláže ale už čistotu nečakajte), toalety na pláži v horšom stave, toaletný papier zásadne chýba - príchod po polnoci, takže v prvý deň nevyužijete vôbec žiadnu službu; posledný deň odchod po polnoci ale check-out pre väčšinu hostí už o 10:00 doobeda !!! (niekoľko izieb síce hotel nechal k dispozícii za príplatok 10 ,-€ do 17.00 h, ale môžete len dúfať, že nechajú práve tú vašu izbu)
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
animácie priemerné, rátajte s hlasnou hudobnou produkciou či už pri bazéne alebo na pláži - deti a mladých určite poteší, starším ľudom (čo si chcú na lehátku pospať) môže ísť časom na nervy. Animačný tím minimálne o kategóriu lepší vo vedľajšom aquaparku - možnosť vstupu do malého aquaparku pri hoteli - SUPER - na pláži možnosť požičať si plastové kanoe - FAJN
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Jedlo bolo vynikajúce (pre tých čo obľubujú stredozemskú kuchyňu). Treba rátať s prevažne sladkými raňajkami a každý deň kvaltné jedlá z rýb, grilovaná zelenina, cestoviny, rizotá. Bolo by dobré v popise hotela upozorniť, že to nie je taký bohatý sortiment ako ponúkajú napríklad rezortoch v Turecku, ale je to určite kvalitnejšie jedlo. Avšak je mimoriadne odvážne nazvať druh strvovania v tomto stredisku "ultra all inclusive"... maximálne "light all inclusive"... ako "plná penzia obohatená o nápoje" by určite dostala najvyššie hodnotenie. Nápoje len v hotelovom bare, k jedlám len voda a veľmi lacné víno, žiadna zmrzlina pre deti, snack medzi jedlami sú čipsy na tácke pri bare, na izbe ani fľaška s vodou, vodu vám dajú len do pohára, flašku či veľkú alebo malú si musíte zaplatiť. Kto si objedná ultra all inclusive, očakáva, že nebude musieť za jedlo a pitie vyhodiť už ani halier a sortiment all incluive by mal mať k dispozícii všade. Najahoršie je, že hotel popri ultra-all inclusive pre slovenských turistov ponúka aj plnú penziu pre talianskych hostí, takže pri bare človeku pred vami spravia kvalitnú kávu do šálky a vám v zápätí načapujú z automatu do plastikového pohárika. Ten druhý hosť si tú kávu samozrejme na záver pobytu zaplatí ale nepôsobí to dobre. V rezortoch ultra all inclusive sa to takto nerobí. Ak sa podáva plná penzia popri "len raňajkách" alebo "len polpenzii", tak je to OK, jednoduch sa niektorí nedostavia na všetky jedlá...ale ultra all-inclusive popri plnej či polpenzi je skrátka hlúposť. Vysvetľujte deťom, že im nebudete kupovať plechovku coca-coly k večeri (ktorá je tam pred nimi vystavená na vozíku)...lebo ste na dovolenke a zaplatili ste si "ultra all inclusive" a tak sa musia pri jedle uspokojiť s čistou vodou (doma si ju aspoň zarobia so sirupom). A nič na tom nemení fakt, že to bolo v katalógu napísané...ultra all inclusive s vodou k hlavným jedlám nenazvem inak ako "hlúpy žart".
Pláž:
starstarstarstarstarstar
- pláž čistá, upravená, 5 minút od hotela s pozvoľným vstupom do mora, veľmi dobré pre deti a neplavcov, piesoček jemný a čistý, výborný na stavanie hradov (deťom určite vziať lopatku a formičky :) - počas nášho pobytu bol dostatok kvalitných lehátiek a slnečníkov či už na pláži alebo pri bazéne
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela