02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Oasi Azzurra Villag (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:24.08.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Tento hotel je naozaj rodinný, po nedeľnej noci som stále vravela, že tento hotel odporučím rodinám s deťmi. No v nedeľu večer nás vyhnali z jedálne, že bude Serata Italiana, akože talianská noc.Vyhodili nás na dvor, dali nám akože švédske stoly z tých jedál čo ponúkali celý týždeň a potom bola opäť raz detská diskotéka. Dôvod tejto talianskej noci, bolo, že v hoteli mala párty talianska smotánka, ktorá si o 2 ráno robila ohňostroj, že všetci sme boli v strachu, že je nejaký teroristický útok, o pol 5 ráno zas bol celý hotel na nohách, lebo táto smotánka sa kúpala v hotelovom bazéne a boli naozaj hluční. Čo nás všetkých naštvalo bolo, že my sme do bazéna mohli len v kúpacich čiapkach, pričom táto smotánka sa tam močila vo svojich robách. Po tejto skúsenosti, by som už ani rodine s deťmi nedala odporúčanie na tento hotel. Čo sa týka stravy, prvé dni raňajky boli bohaté. Zvyšné dni to už bolo biedne a najhoršie boli pondelkové raňajky, keď nám na stoly podávali veci, ktoré boli na večeru. Kto si dá na raňajky vyprážané syrové guľky alebo vyprážanú mozzarellu? Potom až posledný deň boli opäť raz skvelé raňajky. Po tejto nedeli, ten kto si nezarezervoval lehátko, tak nemal, pretože si ich obsadili miestni Taliani. Najblizšie mesto Messina je vzdialená 20km. Dá sa tam ísť miestnými autobusmi, v ktorom sme skoro prišli o život s dcérou, pretože miestni vodiči si asi ľudské životy nevážia. Jazdia si akokeby to malo byť naposledy, takže túto dopravu neodporúčam. Nevravím, že bolo úplne zle, ale viem, že tento hotel nikomu neodporučím a ani sa sem už nikdy nevrátim.
Poloha:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel je situovaný do prostredia, ktoré by sa dalo nazvať dedinkou. Je tam len rezort a pláž. O cca 2km ďalej je miestna krčmička Matheus a o niečo ďalej miestny obchod, ktorý je viac zatvorený ako otvorený. Pre rodinu s deťmi ideálne, keďže deti by chceli všeličo a tam na ne neminiete nič, keďže nemáte kde.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Prvý deň, keď som prišla a dozvedela sa, že bývame na najvyššom poschodí pri absencií výťahu, chcela som hneď meniť izbu, nakoľko mám problémy s chrbticou, pre moju 25ročnú dcéru to nebol problém, ale pre mňa staršiu pani to problém bol. Problémom už aj pre dcéru boli otravné holuby, ktoré nám nedali spávať, otravné jašterice, ktoré si chodili po terase a neraz vošli do izby a čo sa týka sršňov už ani nekomentujem. Vybavenosť izby bola skvelá, len tie okolité skutočnosti, ktoré nikto neriešil boli nepríjemné.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Čo sa týka personálu, tak ako je to všade ani lekár nie je ako lekár. Boli tam naozaj príjemní ľudia, ale na druhej strane aj skutočne nepríjemní. Ale to my už neovplyvníme, majiteľ by mal vedieť koho zamestnáva. Našťastie čo sa týkalo personálu v jedálni a animátorov, tak tam sme sa nemohli sťažovať. Čo sa týka upratovačiek, tak 4 dni nám nechali tie isté špinavé uteráky a ani len nevošli do izby. Izbu pratali prvý deň a predposledný, čo je dosť smutné. Ani na vyžiadanie čistých uterákov nereagovali.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ak nerozumiete talianskej angličtine, ktorá je naozaj nezrozumiteľná, tak nepochopíte ani jeden ich kabaret a ostatné večerné zábavky. Jediné, kto si to tam naozaj užil boli deti do tých 10rokov, pretože oni mali diskotéku každý večer. Šport? jediný denný šport bol aperitív game. Aquagym mal byť každý deň, ale akosi sa animátorom po dvoch dňoch nechcelo.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ja sa rada najem a rada mám chutné jedlo, v tomto mi táto strava nevyhovela. To, že boli malé porcie som ani neriešila, horšie bolo, keď som viackrát za sebou vrátila nedotknutý tanier, lebo to vyzeralo akoby to už niekto jedol. Našťastie personál v kuchyni bol vždy ústretový a milý a vždy mi umožnili vybrať si niečo iné z ponuky. Zas na druhej strane, moja dcéra je ťažký oriešok, čo sa týka stravy. A naozaj som ju za celý život nevidela jesť toľko, koľko jedla tam. Jej to naozaj chutilo aj porcie jej vyhovovali. Takže ako sa vraví, koľko ľudí, toľko chutí. Ale čo sa týka raňajok, tak až na prvé dva dni a posledný deň boli raňajky naozaj úbohé. Okrem ich sladkého pečiva sa na stoloch nič nenachádzalo. Niekoľko krát nefungoval ani stroj na kávu.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Keď sme šli ráno pred raňajkami rezervovať lehátka, vždy tam bol neskutočný neporiadok, všade samé cigaretové ohorky, fľaše od piva, krabičky od cigariet. Ale zakaždým, keď sme prišli z raňajok na pláž, pláž bola čistá, za to patrí veľká vďaka asistentovi plavčíka. Plavčík mal celý deň siestu.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Ingrid
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela