02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

sardinia CAPO BOI ~ Recenzia hotela Club Valtur Capo Boi (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:sardinia CAPO BOI
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:20.07.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel sa nachádza v úplne tichej lokalite. Do najbližšieho mesta sa dá dostať minibusom, ktorý chodí z hotelovej zastávky každú hodinu. To je jediné kde môžete zohnať nejaký ten suvenír, pripadne navštíviť obchod /potraviny, reštaurácie a podobne/. Naozaj ak si chcete užiť kľudnú dovolenku odporúčam. Ak chcete rušnú dovolenku tak tento hotel nie je to, čo hľadáte.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie bolo veľmi pekné. Bývali sme v novšej časti hotela tzv. Garden bola tam pre nás priestranná izba s veľkou kúpeľnou. Trezor na izbe. Mala chladnička. Balkon. Čo sa mi nepáčilo bol presun z garden do hlavnej budovy pretože chodníky boli z bieleho štrku čo teda na chodenie nebolo nič príjemné...asi nestihli položiť zámkovú dlažbu :-( ale záhrada bola pekná...palmy figovníky dokonca aj pomarančovník.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
V popise hotela je že má wifi len zabudli dopísať že nedoriešenú. Nie je na izbách a ani vo vestibule na recepcii. Prvé 4 dni dovolenky sme boli úplne bez internetu a potom sme zistili heslo na ich firemný internet a keď sme sa naň napojili bol preťažený a veľmi pomalý. V dnešnej dobe veľké mínus pre hotel ****
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
animatorky zo saturu sa naozaj snažili vyplniť voľný čas klientov...aerobik atd
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Mali sme all inclusive a boli sme spokojní. Jedlo bolo naozaj výborné, raňajky - dalo sa vybrať či chcete sladké alebo slané...káva, čaj... obedy - vždy bolo veľa zeleniny čerstvej aj grilovanej, cestoviny, ryby, mäso, prílohy buď zemiaky, ryža, občas hranolky, vonku pripravoval kuchár priamo pred vami cestoviny a griloval mäso prípadne ryby večere to isté ako na obed - každý si mohol naozaj vybrať čo mu bolo po chuti a netreba zabudnúť na výborne torty vždy na obed a večeru dva druhy. Ovocie bolo tiež vždy čerstvé - melóny, ananásy, jablká, broskyne.
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
More bolo nádherné, ale pláž bola mojím sklamaním pretože CK deklarovala pláž s bielim pieskom a pozvoľným vstupom do mora, akurát pozabudla na to že vstup do mora bol z 90 % kamene síce veľké a okrúhle ale neboli sme na tuto skutočnosť upozornení. Boli aj miesta kde bol vstup s krásnym čistým pieskom ale to bolo minimum. Potom v mieste kde sú lehátka je naozaj biely piesok...ale na okraji pláže je nános uschnutých morských chalúh a až pod nimi sa nachádza biely piesok. S takouto plážou sa naozaj tento hotel chváliť nemôže, pretože keby tie chaluhy upracú bolo by to tam naozaj nádherne. Delegátka mi na túto skutočnosť povedala, že nemôžu to odpratávať vraj je to ochrana prírody a má sa zanechať tak ako to je...čo si myslím že je len výhovorka a nie fakt. Nádherné pláže bez kameňov a nánosov chalúh sa nachádzajú pešo od hotela cca 20 minút alebo 15 minút autom prípadne busom.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:andrea
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela