02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Sardínia ~ Recenzia Hotelový komplex Marmorata Village (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Sardínia
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:07.08.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Maximálna spokojnosť po každej stránke, jedna z najlepších dovoleniek. Len jedna chyba na 8 dní strašne krátko, odporúčam najmenej 11 dní, lebo sa potom ťažko odchádza :). Aj keď hotel má oficiálne 3*, ja tvrdím, že veľmi dobré 4*. Cestujem už viac ako 20 rokov a prešla som kus sveta, tak naozaj hodnotím zodpovedne.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
V kopci kúsok od pláže, my turisti pešo :), pre lenivších hotelový vláčik premávajúci 24 hodín denne, naozaj unikátne, môžete mať aj kopu vecí pre deti, nie je problém, vláčik odvezie.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Maximálna čistota, veľké izby, výmena prádla denne, od sprcháčikov, mydielok, sušiča na vlasy, 2 veľké zrkadlá v kúpeľni, jedno na izbe a nábytok masív drevo- starší, ale tam to jednoducho patrí a má svoje čaro s modrými motývmi.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Ochota, ústretovosť, riaditeľ hotela +manežment sa stravovali s nami v jedálni, pri odchode animátori a celý tým sa spoločne lúčili pri východe, každý večer divadlá, detské diskotéky,detské animácie, spoločne nacvičené tance pre deti aj dospelých, kto aj netancoval/muži/ :), tak tam tancovali všetci a radi :).
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
V službách al inclusive, grátis zapožičanie kajakov, lukostrelba, cvičenia,/jóga, strečing, zumba ..../ kurzy tanca, čo viac si môžete priať? :), len to všetko stíhať :).
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Super all inclusive a podávané aj špecialitky z plodov mora, cestoviny, veľmi veľa ovocia, zmrzlina, veľký výber jogurtov, vynikajúce vínko, super kávičky, kto by už s týmto výberom jedál nebol spokojný, tak potom na Mars :)
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Biely piesok, tyrkysová voda, ležadlá grátis, tú farbu si budete pamätať dlho, pozvoľný vstup do mora, šnorchlovanie, nájdete chobotničky, ježkov, krabíky, musí sa to vidieť.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Jana Janovičová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela