02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Marina Country Club Orosei (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:23.07.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Viaceré cestovné kancelárie uvádzajú, že sa jedná o 5 hviezdičkový hotel. Pravdou je, že hotel je len štvorhviezdičkový, na čo nás po príchode upozornila aj delegátka. Zdá sa mi zvláštne, že sme o tejto skutočnosti neboli informovaní pred odletom. Služby na priemernej úrovni, rozhodne nie na 5*.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Výborná, blízko na krásnu rozsiahlu pláž s čistým priezračným morom. Kúsok do malého mestečka, kam premáva aj vláčik a taxi. Nádherné rozsiahle záhrady v areáli.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Slušné, čisté.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Priemerné. Mali sme zakúpený pobyt all incluzive v akože 5 hviezdičkovom rezorte, no služby boli na úrovni plnej penzie. All incluzive sa nevsťahoval na bar na pláži. V bare, ktorý nám bol k dispozícií boli spoplatnené miešané drinky a alkohol, okrem vína a piva, to sa platilo iba v určitých hodinách. Každý čašník účtoval inokedy :) 1 dl vína 3 eurá. Pohár, do ktorého nalievali mal až 2 dc, samozrejme naplnený do troch štvrtín. Trošku problém, ak sa chcel človek pri vysokých teplotách poriadne napiť vody. V prospektoch bolo uvádzané občerstvenie v podobe pizze, bagiet, koláčov... Väčšinou bola len suchá bageta a v nej vložený plátok syra alebo šunky a ovocie. Pizzu sme nejedli ani raz. Mnoho služieb bolo spoplatnených, no najviac ma zarazil poplatok za zapožičanie koncovky do zásuvky. Personál vrátane niektorých recepčných mal problém s angličtinou.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Rezort ponúka mnoho športových aktivít, ako sú tenisové kurty, plážový volejbal, rozsiahle detské ihrisko situované v záhradách, animátori organizovali aqua aerobik, zumbu, večerný program pre deti. Hotel ponúka množstvo zaujímavých výletov do bližšieho aj vzdialeného okolia.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Raňajky boli celú dobu tie iste, ako veľké negatívum hodnotím to, že chýbala zelenina a ani jeden krát nepodávali pizzu. Obedy a večere boli dobré. Studené predjedlá, polievka, teplé jedlá, veľký výber cestovín, rýb, mäsa... Vždy dostatok ovocia. Voda, minerálka a víno na vlastnom stole pri večery a obede. Podľa mňa si každý našiel to svoje, no nič extra. Nie je potrebné spoločenské oblečenie ako bolo uvedené v pokynoch.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Nádherná, čistá, rozsiahla, nepreľudnená.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela