02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Krásna dovolenka ~ Recenzia Calaserena Village (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Krásna dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:14.07.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Veľmi krásny hotelový komplex, boli sme veľmi spokojní a dovolenku sme si užili až na malé drobnosti...ktoré ale pre nás boli zanedbateľné.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha je trochu mimo turistického ruchu...v najbližšom okolí komplexu sa nič nenachádza. Ale dajú sa urobiť výlety autobusom do okolitých mestečiek.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie je v chatkách ktoré sú rozmiestnené v krásnej záhrade plnej zelene. Upratovanie každý deň aj s výmenou uterákov. Všade je čisto a celý areál je naozaj pekný.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personál je milý, ochotný a vždy usmiaty. Nezaznamenali sme žiadne nedostatky.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Areál je veľmi vhodný pre rodiny s deťmi...v záhrade je mini zoo so zvieratkami, voľne tam pobehujú aj pávy. Veľa preliezok pre deti a ihrisko, na pláži člnkovanie. Taliansky animačný tím robí skvelú zábavu. Chýbalo to viac obchodíkov alebo nákupných možností...v areály sú len dva obchody. Raz do týždňa bývajú trhy ktoré ale pozostávajú len zo zopár stánkov.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Stravovaniu nemám čo vytknúť...na obedy aj večere bol vždy dobrý výber jedál, veľa druhov cestovín, zeleniny, ovocia, šalátov, príloh, rýb, morské plody... Jediné čo nám chýbalo bol menší výber na raňajky a chýbajúca zelenia. Skôr boli orientovaný na sladké raňajky. Čo sa týka pitného režimu tak čistá voda je k dispozícii neustále...ale iné sladené nápoje a pivo len vo vyhradenom čase od 10:00 - 13:00 a potom od 15:00 - 18:00 čo cestovná kancelária neuviedla. Tiež vždy treba nosiť so sebou kartičku a nestačia náramky. Mimo túto dobu si sladené nápoje treba kúpiť.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Nádherná čistá pláž so zelenkavou priezračnou vodou, postupný vstup do mora...priamo pri areály trochu zrnitý. Každý dostane pridelené slnečníky so sedadlami...my sme dostali v 4 rade a keďže sme chceli byť priamo pri vode dali sme si deky na pláži. To sa ale plavčíkom veľmi nepáčilo a nechceli aby sme tam boli celý deň. Ale dalo sa ísť aj na pláž ktorá je trochu ďalej takže sa to tam dalo doriešiť.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Iva
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela