02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Zmiešané pocity z celého pobytu ~ Recenzia Calaserena Village (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Zmiešané pocity z celého pobytu
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:30.06.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Za cenu 1280 € pre 2 dosp. plus dieťa 8 rokov v pohode. Za plnú cenu možno áno, avšak all inklusiv by musel mať úplne iný režim a ponuku. V hoteli boli prevažne Taliani a Slováci. Veľmi slušné správanie oboch národností, toto bolo veľmi príjemné, stretávať kultivovaných ľudí. Možno to bolo dané aj štruktúrou hostí a ich vekom (rodičia s deťmi). Toto nám veľmi spríjemňovalo celý pobyt. V hoteli sa počas pobytu udial problém s rota vírusom, nás to nechytilo, zvládnutie celej situácie hotelom bolo príkladné, totálna desinfekcia priestorov, izieb, bazénov, reštaurácii atď. Mylsím si, že mnoho ľudí si myslelo, že ich niečo chytilo, ale dlhé pobyty na slnku a studené nápoje mohol byť ich skutočný problém. Sardíniu sme navštívili 2. krát a určite nie posledný.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel v prekrásnom prostredí, veľa zelene. Mimo mesta. Z letiska len do hodiny cesty. Pozor na údaj - pláž 300 metrov. Podľa toho, kde ste ubytovaní. 300 metrov je to od bazénov na pláž. My sme to mali z izby na pláž 700 metrov. Moc to nevadilo, no pekne sme sa naprechádzali. Okolo hotela ide cesta, najmä podvečer počuť ruch motoriek a áut. Tiež nič tragické, len človek s tým nerátal. V noci absolútny kľud. Odporúčam pozrieť si na google maps: https://goo.gl/euO8uf
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Slušné izby, tvrdšie matrace (pre mňa), kúpelka a wc OK, upratovanie super. Check-in katastrofa, pretože sme prišli na hotel o 8:00 (príchod na BA letisko o 03:00) a izba až o 15:00 hod. Čo by nevadilo, ale keď som videl, že Taliani, ktorí prišli po nás, aj o 12:00 hod, dostali izby skôr, tak som išiel do vývrtky. Celkovo by som celý check-in hodnotil na úroveň kempu a nie 4* hotela.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Žiadne sme nevyužili. Osušky na pláž za poplatok 4,50 + vrátna kaucia. Lehátko za poplatok, v cene je len kreslo. Sedí sa v ňom príjemne, no ležať sa nedá. Slnečník v cene. Personál hovorí len minimálne anglicky, nemecky vôbec, sem-tam niekdo hovori lepšie anglicky. Dohovorili sme sa vždy.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
3 hotelové bazény slušné a čisté, plavčík na všetko dohlíadal, lehátko bolo vždy nejaké voľné. Žiadne športy sme nevyužili, animácie nesledovali a ani sa nezúčastnili. Pekné ihriská, tie sme využili na hádzanie frisbee.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Zlý all inclusive. Myslím si, že toto nie je all inclusive v pravom slova zmysle. CK by mala prehodnotiť názov "All inclusive". Toto bolo pre nás absolútne sklamanie a aj jeden z dôvodov prečo už nie tento hotel. - Raňajky 7:30 - 10.00 boli slušné, no bez zeleniny - žiadnu nečakajte. Na pitie počas raňajok strojový džús (2 druhy), voda do džbánu, káva (odporná strojová), čaj len 3 druhy a bez kanvičiek - len do šálky. - Snack pri bare (bazén + pláž) od 10:00 do 13:00, na jedlo iba Pizetta (nič chudobnejšie a lacnejšie som nejedol - prirovnal by som to k posúchu, no ten je aspoň chutný), na pitie voda v džbáne, čapovaná Cola a Fanta a čapované slabé pivo. - Obed 12:30 - 14:00 dobré a chutné, nebol žiaden múčnik, bolo len ovocie. Na pitie len voda a víno. V bare pri pláži vraj bolo niečo na jedenie v čase obeda. Nevidel, nebol som tam nikdy v tom čase. - Snack pri bare (bazén + pláž) od 15:00 do 18:00, dtto. čo dopoludnia. - Večera 19:30 - 21:00, chutné, dobrý výber, boli múčniky, nejaké to ovocie, na pitie voda a víno. Hlavné mínusy: - čakanie v rade na pláži 10 min na to, aby ste dostali do kelímku 1,5dcl nápoja (Cola, Fanta, Sprite a Tonic nebol), Pivo čapovali až do 2dcl kelímku, Vodu si môže človek naliať sám, bez šance dostať Radler do veľkého pohára - žiadne nápoje zdarma v čase 14:00-15:00, 18:00-19:30 a po 21:00 hod! - nikde nie sú žiadne hodiny, aby ste zistili aký je čas (hodinky nenosím, mobil bol na izbe) - zoberte si fľaše 0,5l, aby ste načapovali ráno na obed a večer do nich aspoň vodu, tá z točky vraj nie je na pitie - katastrofálne plná reštaurácia ľudí, cca. 130 stolov po 8 stoličiek, taký hluk som v živote nezažil, nikdy viac toto, radšej chudobnú polpenziu s obsluhou ako toto, tu je video: https://www.youtube.com/watch?v=JhDDmhCeuhc Plus: - detská kuchynka stále otvorená, kde bolo k dispozícii jedlo pre deti. Tam bola samoobsluha. Žemle, maslo, syr, jogurty, mlieko...
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pekná a čístá, dobrý prístup do mora, po 10 metroch som dočiahol na zem (188cm), plavčík na pláži. Odporúčam zjednávať predajcov suvenírov, plaviek atď., magnetku viete kúpiť za 1,50 €, výber veľký, sú milí a nekonfliktní (Senegal, Bangladéž a podobné krajiny pôvodu dávali).
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Branislav Š.
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela