02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Zmiešané pocity ~ Recenzia Calaserena Village (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Zmiešané pocity
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:24.07.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Krásny areál s množstvom zelene a jedna z najkrajších pláží akú sme na dovolenke mali pri hoteli. Na pláži máte pridelené vlastné ležadlá, takže žiadny stress s hľadaním miesta - kažký má to svoje. Pri bazénoch (využívali sme hlavne plavecký) je k dispozícii dostatok ležadiel a hlavne si ich ludia nezaberajú rozkladaním uterákov, takže žiadne uterákové preteky bláznov o šiestej ráno sa tu nekonajú a ležadlo si nájdete kedykoľvek počas dňa. Tento hotel má mnoho ďalšich kladov a mohol byť miestom pre vynikajúcu dovolenku. Buhužial nám celkový dojem pokazili dve veci. Neústretovosť personálu a "ALL Inclusive FAMILY". Už po príchode nás domáci privýtali naozaj "dokonale" zvládnutým procesom pre check-in. Tri autobusy slovákov sú nad ich sily a tak sme tam niektorí čakali 2 hodiny v teple pred recepciou. Mali tam síce automat na vydávanie poradových lístkov, ale tie rozdávali po jednom po tom ako na ne ľudia museli čakať tie dve hodiny v rade. Keby nám ich vraj rozdali naraz a my by sme si posadali na klimatizovanej recepcii, tak by tam vraj vznikol zmätok - zrejme by to recepčným prekážalo, toľko čakajúcich ľudí. A takto to pokračuje ďalej - miestny vás síce na každom kroku zdravia so širokým úsmevom, ale akonáhle o niečo požiadate, tam vám s tým istým úsmevom povedia, že sa to nedá (ak vám vôbec rozumejú). Druhým sklamaním bolo AI FAMILY. Čapovanie do plastových 1,5 dcl pohárov má zrejme odradiť hostí od konzumácie nápojov, čo je špeciálne trápne pri pive. Takisto vždy dostanete aj účtenku, na ktorej Vás informujú koľko by Vás každá objednávka stála - má to ale chybičku krásy, lebo na účte máte zaúčtované 0,2 dcl nápoje. Dokonca sa mi aj mimo AI snažili naliať kolu do 1,5 dcl plastového pohára a skasírovať ma za 0,2 dcl podľa cenníka. A prívlastok FAMILY tam tvorca tohto programu dal zrejme omylom - počas dňa žiadna zmrzlina alebo granita pre deti a na večeri majú deti v rámci AI na výber medzi vínom a čistou vodou.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Rozľahlý areál na pláži mimo akejkoľvek civilizácie - najbližšie mesto 25km, v okolí hotela jedná pizeria a žiadna zaujímavá možnosť na prechádzku mimo areál hotela.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dostali sme izbu na okraji areálu blízko zrejme klimatizačnej jednotky - takže posedenie v kľude na terase pred apartmánom sa nekonalo. Izby boli akceptovateľné, ale žiaden zázrak. Plusom bolo pravidelné upratovanie s výmenou uterákov (ale toto je zrejme málo na 4 hviezdičky ak ma nič iné pozitívne na ubytovanie nenapadá ...)
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Aké?
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Zdarma je k dispozícii požičiavanie kajakov, surfov, paddle boardov, lukostrelba, tenis a futbal na mini ihrisku. Za poplatok kurz potápania.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Strava bola výborná a kompenzovala naše sklamanie z ústretovosti talianov. Úroveň stolovania nemusí každému vyhovovať - obrovská jedáleň so sedením po ôsmych za stolom (miesto máte určené) a veľký ruch a pohyb osôb všade naokolo.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Krásna piesková pláž s pohodlným vstupom do mora a priezračnou čistou vodou.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Vlado
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela