02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Nádherné more, služby slabé ~ Recenzia hotela Colonna Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nádherné more, služby slabé
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:24.07.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
V hoteli Colonna Beach v Golfo Aranci sme boli v dňoch 18. 6. až 25. 6. 2016. 4,5-hviezdičkový hotel vôbec neposkytoval služby ako iné 4-hviezdičkové hotely. Zaplatili sme si pobyt ultra all inclusive cez travel.sk od cestovnej kancelárie Seneca Tours. Pracovníci na recepcii hotela nezvládli ubytovanie hostí, a tak posledných ubytovali až o 2.00 ráno ďalšieho dňa. V cene Ultra all inclusive sme síce mali pivo v plážovom bare a víno počas obeda a večere, ale vodu nám cez deň vydeľovali po 1 dl do plastových pohárikov, fľaše s minerálkou sme si museli kupovať, rovnako ako aj kapučíno a kávu počas dňa. Hotel hneď po príchode označil klientov rôznofarebnými náramkami podľa národností. Keďže hlavnú jedáleň vyčlenil pre talianskych klientov, ktorých bolo najviac, ostatným klientom podávali obedy a večere v malej jedálni v budove Hotela Beach, kde bola ponuka jedál skromnejšia; melón a polievku sme mali iba raz, zato pavučinu na lampe sa nikto neusiloval odstrániť počas celého týždňa. V cene pobytu sme mali mať ku každej izbe dve ležadlá so slnečníkom. Realita bola iná! Keď sme odišli do vody, osušky nám klienti inej národnosti odhodili z ležadiel, a keď sme sa sťažovali pracovníkom na pláži, poslali nás na recepciu, mimochodom, zo 10 minút chôdze do kopca, že oni s tým nič nemajú. V 4-hviezdičkových hoteloch nám vždy každý deprestielajú posteľ, ale služby poskytované v hoteli Colonna Beach nedosahujú úroveň, na akú sme v 4-hviezdičkových hoteloch zvyknutí. V amfiteátri sa konal hlučný program dlho do noci, takže ľudia, ktorí boli ubytovaní v jeho blízkosti, sa nevyspali. Hotel nie je vhodný pre rodiny s malými deťmi ani pre starších ľudí. Je to škoda, lebo more je nádherné čisté
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Do najbližšieho mestečka Golfo Aranci sa dá dostať iba autobusmi, ktoré dobrovoľne na požiadanie zastanú pred areálom hotela. Pešo sa však nedá prejsť ani sa prechádzať po pláži k ďalším hotelom.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
V Hoteli Beach bolo v noci ticho, ale izby na prízemí zatucnnuté a plesnivé. Na 3. poschodí to bolo v pohode. Pri amfiteátri hlučno, nedalo sa spať.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pracovníci recepcie neboli jazykovo vybavení, nezvládali nápor klientov, a to pred sezónov! Uteráky a osušky nevymieňali denne ani neustielali postele ako v iných 4-hviezdičkových hoteloch. Miestnosti určené na odloženie batožiny v deň odchodu slúžili ako skladisko náradia.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Chýbal program v slovenskom alebo českom jazyku napriek tomu, že bolo dosť veľa klientov zo Slovenska a z Čiech.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Bolo pestré, ale v dolnej jedálni skromnejšie. Nebol taký výber ako v hlavnej jedálni.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž v pohode, ibaže sme nemali k dispozícii 2 ležadlá a 1 slnečník na izbu, ako bolo sľúbené pre slovenských klientov ultra all inclusive.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Mária Oravcová Orlíková
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela