02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Recenzia ~ Recenzia hotela Parco Torre Chia (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Recenzia
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2016
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:18.07.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Bola som sklamaná. Informácie uvedené v ponuke CK nezodpovedali skutočnosti. Napr. za uteráky sme museli zaplatiť za pobyt 16€ na osobu, cestovka dopredu na to neupozornila, resp. uvádza, že sú za kauciu, čo je veĺký rozdiel. Tiež pobytová taxa za deň cca 2 €, ktorú musíe hotelu zaplatiť pri odhode z hotela nebola cestovkou v popise hotela uvedená.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pekné prostredie, vzdialenosť od letiska cca jedna hodina. Izby sú stavané do svahu, treba sa pripraviť na chodenie do prudkého kopca, resp. stúpanie do schodov. Situované v záhrade, udržiavaná zeleň. Večer po jedenástej spustia závlahy, ktoré striekajú aj na chodníky, suchí na izbu neprídete.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izba bola veľká, slušne aj vkusne zariadená. Chýbal mi na izbe stolík s kreslom na posedenie pri knike. Na posteli je to nepohodlné. Upratovali každý deň, aj menili uteráky. Chladnička síce na izbe bola, prázdna, zbytočne z nej vytekala na zem voda. Vodu vo fľaši na izbu se si museli kúpiť v bare, alebo v obchode. V jedálni nedovolili plniť si flaše vodou.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Na 245 izieb mali pri bazéne len 18 slnečníkov každý s dvomi lehátkami, na pláži len 35 slnečníkov s dvomi lehátkami, cca pre 100 ľudí (jeden na 5 izieb). Cestovka zavádza klientov, lebo nie je ich dosť na každú izbu tak ako uvádza v ponuke, ráno si musíte privstať a obsadiť si lehátka. Na pláži nie je žiadna sprcha, ani záchod, ani priestor na prezlečenie. Vychádza mi z toho, že potreba sa robí do mora a potom sa v tom kúpete. Naviac až na mieste sa dozviete, že ak chcete mať lehátko pri bazéne, resp. pri mori bez ranného vstávania, alebo stôl v jedálni, musíte si priplatiť 270 az 320 € na týždeň. Problém je v tom, že nemajú lehátka a slnečník naviac pre VIP hostí, ale zaberú z tých, ktoré sú určené pre "všetkých".
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
K dispozícii bol tenisový kurt, celý deň naň pálilo slnko. Cez deň ho využívali animátori na prácu s deťmi. Iné športové aktivity neponúkali. Večer žiadna zábava. Hotel nemá žiadny amfiteáter, ani nemá kde takéto veci robiť. Pri bazéne bar bol večer náhradou za večerný program. Animátori sa bavili, hostia okrem Talianov nie, lebo inak ako po taliansky nehovorili, karaoke takmer každý večer. V okolí hotela nie je nič, kam by sa dalo vypadnúť. Bazén pekný, pri bazéne len jedna sprcha. WC len jedno pri bare aj pre bazén, v mužskom nie je ani pisoár.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Talianska kuchyňa, z teplých jedál ráno suchá praženica a volské oká a slanina. Nerobili žiadne polievky, ani na obed, ani večer, potom po reklamácii urobili v jeden večer štyri naraz. Nevedia ich variť, boli husté ako prívarky. V jedálni neboli pripravení na toľko hostí, bolo málo stolov. Večer ani raz nedodržali termín otvorenia jedálne o 19.30, vždy meškali aspoň desať minút. Ak ste si vonku sadli k stolu po 19.30, animátori nás od stola vyháňali, že si môžeme sadnúť až otvoria jedáleň, samozrejme sme ich ignorovali. Voda bola len počas jedál z automatov a cez deň len v bare pri bazéne tiež z automatov. Čapovali ich do 1,5 decových plastových pohárov, do väčších odmietali nalať. Ak ste sa chceli napiť, museli ste barmana "otočiť" dva-tri krát, zakaždým použil nový pohár. Pivo však vedeli čapovať do veľkých pohárov.
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Vzdialená od hotela cca 500 m, čiastočne po upravenom chodníku, zvyšok po nepravenom teréne. Dodatočne, zhruba po 4 dňoch pobytu k pláži spravili na štrku plastový chodník, nebol spravený až k lehátkam. Pláž bola verejne prístupná verejnosti, museli ste si cez obed brať veci so sebou, poobede sa stávalo, že už neboli voľné lehátka.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Katarína
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela