02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

skvelá rodinná dovolenka ~ Recenzia hotela Club Corte Bianca (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:skvelá rodinná dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:22.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Hotel sa mne a mojej rodine veľmi páčil, super sme si oddýchli s celou rodinou a deti mali super vyžitie v areáli pod záštitou skvelých animátorov, ktoré tam mala cestovka Firotour - naozaj klobúk dole, veľká pochvala a uznanie.. Nehľadali sme " masový" areál preplnený ľuďmi , preto nám aj tento hotel vyhovoval keď sme si ho vyberali - hotel má doslova svoje "sardínske čaro ". Už nás doslova omrzeli "megaareály" turecké a vsádzame na areály , ktoré sú atmosférou osobnejšie. Jednoznačne odporúčame.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Nepotrebovali sme rušné centrum, takže blízka dedinka Cardedu nám postačovala na prechádzku a nakúpili sme potrebné veci. Na nákupy sme sa rozhodli absolvovať výlet do hl. mesta Cagliari - úžasné mesto, kto má rád typické talianske uličky, kaviarne, reštaurácie a hlavne pre deti zmrzlinárne , tak zasa len doporučujeme.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
s ubytovaním sme boli spokojní, izba bola dostatočne veľká, s pekným tmavým nábytkom a dreveným stropom v rovnakej farbe a sociálne zariadenie bolo útulné a čisté, deti sa výborne vyspali na posteliach (zrejme nové matrace v hoteli)
Služby:
starstarstarstarstarstar
nemám čo vytknúť - delegátka veľmi profesionálna a neskutočne milá osoba, ktorá nám pomohla vo všetkom a personál hotela veľmi ochotný
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
skelé animácie , ktoré koniec koncov neboli len pre deti :))
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
samozrejme neporovnávame to s Tureckom, v ktorom sme boli hádam už aj 6xkrát a práve to nás už omrzelo a aj naše deti..tu je strava typicky talianska a my s rodinou sme vyznávači talianskej kuchyne - vždy sme si vybrali a to aj deti a vôbec sme nemali "hladovku"
Pláž:
starstarstarstarstarstar
pláž neskutočnááá :) dlhá , široká s bledým pieskom ..skvelo sme si zaplávali ..bolo nám povedané , že je to vraj jedna z mála takýchto pláži na Sardínii - široká a dlhá
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Laura Brokešová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela