02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Sardinia ~ Recenzia Grand Hotel Cala Luas (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Sardinia
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:08.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Sardinia je krasna, je tam co obdivovat, ci uz na pobrezi alebo vo vnutrozemi. Vylet lodou na plaze dostupne len z lode, bol uzasny. Maju naozaj pekne plaze s cistou, priezracnou vodou. Nevyhodou tohto hotela je jeho poloha. Bez auta niet kam ist, jedine sa poprechadzat po plazi, piniovym lesikom, ale nie su v najblizsom okoli ziadne sluzby, promenada, bary, restauracie.... V tomto hoteli boli ubytovani hlavne Taliani a Slovaci. V hoteli vedla (Corte Bianca) boli len Slovaci a Cesi. Cesta z letiska do hotela trvala cca 2 hodiny.
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel je 3km od dediny Carededu, v okoli sa nic nenachadza. Hotel je vhodny pre rodiny s detmi, je tam vela priestoru, detske preliezky, detsky bazen alebo pre ludi, co maju radi kludnu dovolenku bez okoliteho sveta a vystacia si s pobytom v hoteli a na plazi.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Izby su v 1 poschodovych budovach - prizemie a 1. poschodie. My sme mali izbu na prizemi, s malou teraskou, kde bol stol a susiak na pradlo (stolicky sme si museli zobrat z izby, ak sme si chceli vonku posediet). Nevyhoda bola, ze na oknach neboli sietky a nedalo sa vetrat prirodzene (resp. dalo, ale v okoli boli komare a musky, mravce, kedze okolo hotela boli vysadene rozne kvety, kriky). Stale sme museli mat zatiahnute zavesy, kedze nase okno bolo otocene ku chodniku, ktory viedol na recepciu. Klima na izbe bola, ale fukala priamo do postele, co pocas spanku nebolo az take prijemne. Nabytok v izbe bol dreveny a v kombinacii s vlhkym primorskym vzduchom, trochu pachol:(
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Uteraky na izbe nam menili kazdy den, postelene pradlo vymenili raz za pobyt (v strede pobytu). Inak bola izba vzdy cista a upratana. Velkou nevyhodou bolo, ze po anglicky vedeli len na recepcii. Casnici, barmani nevedeli, takze to bolo dorozumievanie rukami, nohami :) ale vzdy boli velmi mili, usmievani a za kazdu cena sa snazili vas obsluzit a byt ustretovi....
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Cely program animatorov bol len v taliancine, co ale nebol problem pri aktivitach ako ranny strecing na plazi, alebo aquaaerobic v hotelovom bazene.... horsie to bolo s vecernym programom, ktory robili casto formou kvizu, kde ked ste nerozumeli, tak ste sa zapojit nemohli :(
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava bola formouo svedkych stolou - plna penzia.Ranajky boli skor sladke (rozne sladke pecivo + dzemym, med, nutela). K dispozii bol stroj na kavu/kakao, kapucino. Ak ste chceli nieco slane na ranajky, tak bola sunka, sucha salama, syr , vajicka, ale ziadna zelenina. Ponukali len biele pecivo. Bola tam k dispozii aj mikrovlnka a tiez hriankovac. Vzdy (pocas jedla) bol k dispozii aj stroj na vodu, kedze voda z vodovodu nie je na Sardinii pitna. Obedy a vecere boli velmi obdobne: rozne salaty, zelenina (surova, dusena), syry, morske plody, teple jedla (vzdy bola 1 ryba, 1 maso), rozne druhy cestovin, rizoto. Ako prilohu mali zemiaky alebo pecivo. Na veceru bol vzdy aj dezert.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Na plazi, kde boli lehatka a slnecniky (tych bol dostatok, platilo sa za prve 3 rady, inak zadarmo) bolo piesok. Ale blizsie k moru a aj vstup do mora bol z malych okruhliakov. Niekedy to stazovalo vstup alebo vystup z mora. More bolo krasne, ciste, priezracne. Plaz bola cista, upravena.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Lucia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela