02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

krásna dovolenka ~ Recenzia hotela Cala Gonone Beach Village (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:krásna dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:september 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:06.09.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Pobyt v tejto destinácii hodnotím ako veľmi atraktívny, strávili sme tu týždeň na konci augusta, more priezračne čisté s drobnými kamienkami a príjemne teplé. Strava na vysokej úrovni, taktiež i čistota hotela i okolia a veľmi príjemný a ochotný personál. Od upratovačiek, cez animátorov, kuchárov, hotelového personálu a celkove aj ľudí, ktorí tam trávili dovolenku...
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Veľmi pekné ubytovanie v domčekoch s terasami v príjemnom prostredí.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Izby upratované každý deň, uteráky menili každý deň. Delegátka z Kartago tours nás oboznámila s možnosťou výletov, veľmi zaujímavé sú plavby loďou na malé pláže ktoré sú naozaj ako Karibik s krištáľovo čistou vodou, previedla nás jaskyňou...
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Vynikajúci animátori, dokonalí herci - každý deň nám vymýšľali zábavný program... nielen večer v amfiteátri, ale aj na pláži. Prezliekali sa do kostýmov a hrali rôzne scénky aby nás zabávali. Veľmi pekne pripravili spomienkový koncert na Freddyho Mercuryho. Deti sa mohli vyšantiť do sýtosti. Poriadali rôzne súťaže ako Bingo, Lotto...a s deťmi nacvičovali rôzne tance a pohybové hry.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava úplne úžasná, jedlá sa neopakovali, vždy pripravili niečo nové a lahodné, vybrať si mohol každý... milovníci morskej kuchyne si prišli na svoje :) a tie dezerty a koláčiky - ani sa nám nepodarilo všetky ochutnať. A dostatok ovocia pri raňajkách, obedoch a večeriach, takisto voda, víno, ľad a sladké nápoje.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
K čistej, kamienkovej pláži, ktorá je asi 600 m sa dalo ísť vláčikom, ktorý premával v pravidelných intervaloch - služba zdarma, alebo minibusom, či 8-miestnym taxi. Ochotný šofér nám hocikedy zastavil a zviezol nás, dokonca aj do mesta keď sme šli pozrieť obchod. Ale k pláži je aj pekná prechádzka cez rezort oproti, dole po schodoch - čo sme využívali, aby sme mali aspoň nejaký pohyb popri tej výbornej strave :)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Slávka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela