02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Dobry standard ~ Recenzia hotela Marina Seada (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Dobry standard
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:27.07.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
All inclusive ...taký slabší. Prevažne v hoteli - rezorte boli francúzskí hostia, ktorí mali lepší "level" all inclusive. Preto sme sa trochu cítili ako chudobní príbuzní. Slabý výber v bare - nápoje, koktaily veeeľmi úbohé. Za nanuky bolo treba platiť, zmrzlina žiadna. Personál hovoril len taliansky a francúzsky. Anglicky len na recepcii. Internet - wifi len na recepcii, i keď v prospekte to nie je takto uvedené. K ostatnému v ďalších bodoch .... Celkové hodnotenie - za predávanú cenu by mohla byť poskytnutá vyššia hodnota.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel leží "tak trochu dalej" od relatívne malej dedinky Budoni. Je to dedina, žiadne turistické centrum ...ako je uvedené v prospektoch. Cesta lokálnym autobusom cca 5 minúť, ale v dedine nie je čo robiť. V rezorte večer taktiež nie je čo robiť, nachádza sa - tam kde dávajú "líšky dobrú noc". Animátorov mali len Francúzi, ktorí i robili akože program - ale samozrejme veľmi amatérsky, žiadne hodnotnejšie programy neboli. Nie je tam žiadna promenáda, nedá sa prechádzať ani pri mori. Fungujú 3 talianske TV stanice a 3 francúzske...je to lokálny teresteriálny digitál. Pláž pekná, ale zaplavovaná chaluhami, ktoré nemôžu likvidovať len "odhrnúť na bok pláže" ...čiže je tam tak trochu z toho zápach. Bazén v hoteli veľmi dobrý.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie v tzv prízemných apartmánoch, čisto, pravidelné upratovanie, klimatizácia fungovala, zariadnie ....skôr taký "provensálsky štýl". Pekná kúpeľna. Veľmi slabou stránkou bola nedostupnosť internetu - žiadne wifi (len na recepcii) a síce dobrá plochá TV, ale žiadny slušný výber programov. Vzhľadom k tomu, že večer sa tam skutočne nedá nič robiť ...teda priamo v rezorte, tak "informačná odrezanosť od sveta" je mierne frustrujúca.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel žiadne zaujímavé služby neposkytuje.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Žiadne športové akivity v rezorte a na pláži neboli ponukané. V rezorte je detské ihrisko (asi vyhovujúce - bolo stále využívané deťmi), ihrisko na volejbal a pétangue. Žiadne vodné športy v ponuke - ani v blízkom okolí. Ponuka zábavy v rezorte žiadna. CK ponuka výlety - večerné - San Teodoro - dedina trochu väčšia ako Budoni - teda o ničom. Výlety na Maddalenske ostrovy a na Korziku - môžeme odporučiť.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Výber jedál v talianskom štýle, ale v podstate úroveň - stredný turistický rezort. Po troch, štyroch dňoch už poznáte a ochutnáte všetko v ponuke. Jedlá sa opakujú. Pozitívnom je dostatok jedla a "bezpečnosť" - žiadne zdravotné problémy z jedla. V zásade žiadny osobitný kulinársky zážitok.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel má akože súkromnú pláž - žiadna iná v okolí ani nemôže byť - (nič tam nie je....ani iný hotel). Na pláži dostatok lehátok a slnečníkov. Najväčšía výhoda hotela je priame prepojenie bazéna, pláže. I v skutočnosti to vyzerá tak ako na fotografiách. Staroslivosť o pláž je slabá - už spomínané chaluhy.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Milan
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela