02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

pioniersky tabor pre 10r. decka ~ Recenzia hotela Marina Seada (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:pioniersky tabor pre 10r. decka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:31.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Keby sme po 2 dnoch pobytu v Marina Seada za doplatok nezmenili hotel, bola by to najhorsia dovolenka v zivote a skareda pamiatka na prekrasnu Sardiniu. Hotel a plaz je absolutne nevhodny pre male deti, rovnako tak pre starsich ludi, ktori ocakavaju prijemnu, kludnu dovolenku, prip. nie su telesne zdatni. Amfiteater je situovany v tesnej blizkosti izieb nedaleko restauracie, a hudba tam vyhrava viac nez do polnoci. Vdaka borovicovemu lesiku je takmer vsade chladok a dost velka tma. Plaz a more je jedna velka katastrofa, ktora vobec nezodpoveda popisu v katalogu CK a uz vobec nerobi dobre meno Sardinii. Hotel a sluzby pripominaju skor priestor pre pioniersky tabor pre decka vo veku 10 rokov. Sardinia je krasny ostrov s nadhernymi plazami. Na to, aby ste si ho patricne vychutnali, neodporucam vybrat si hotel Marina Seada.
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel sa nachadza cca 10min. autom od hotela Baia Dei Pini a ten cca 5 min. autobusom od mestecka Budoni. Ak by ste chceli ist na krajsiu plaz (verejnu) vedla tohto hotela, bol k dispozicii hotelovy autobus, ktory ste si vsak museli zajednat den vopred na recepcii. Nedalo sa ist s nim rano na plaz (najskor tusim o 9 hod.) a prist az poslednym spojom vecer (cca 19 hod.). Mohli ste ist bud rano, ale museli sa nim vratit na obed, alebo az poobede o cca 15 hod. a vratit sa vecer. Uplne zleeee. Tych 10 min. pri stahovani sa do noveho hotela taxikom nas stalo 20 eur bez akehokolvek potvrdenia od taxikara. Slnecnik na zapichnutie do piesku, ked ste isli na inu, krajsiu, plaz sa dal zapozicat na recepcii.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izba bola priestranna, jednoducho ale vkusne zariadena a mimoriadne cista. Negativum bolo, ze: - bola dost tmava (mala iba jedny balkonove dvere) - WC a bidet boli otocene smerom k sprchovaciemu kutu, vzdialenost medzi nimi bola cca 20cm, t.j. ked ste sa usadili, kolena vam trcali do spr. kuta a utriet decku zadok bol velky problem, kedze kupelna bola velmi stiesnena (nielenze pristup k WC bol siroky iba 20cm, ale ako prekazka bol pred WC umiestneny este aj bidet. Inak kupelna bola krasne cista a kazdy den menili uteraky. - nedalo sa nechat vecer otvorene okno na vetracku, iba ponechat otvorene alebo zavrete balkonove dvere - mala sice krasny vyhlad na borovicovy lesik, ale v nom sa nachadzal aj amfiteater a plazovy bar, kde hrala hlasna hudba viac nez do polnoci. - matrac na manzelskej posteli bol z 2 casti (nevyhoda, ak dieta spalo medzi vami). Postel sa tiez skladala z dvoch samostatnych casti - riziko rozchodu posteli od seba. Postele boli rovnake ako pristelka, pouzivali ich na vyskladanie potrebneho poctu posteli v izbe. Na pristelke, ktora nemala zabrany proti spadnutiu maleho dietata z postele pocas spanku, sa tak dalo prespat aj dospelej osobe.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Dievcata na recepcii boli velmi mile. Napriek slabsej anglictine sa snazili vyjst v ustrety. O recepcnom, ktory vedel slusne po anglicky, sa to nedalo povedat. Vysoko ocenujeme sluzby nasej delegatky Zuzky z CK Satur, ktora nam pomohla dostat sa z diery a uzit si dovolenku v novom hoteli podla nasich ocakavani a predstav, ako aj vyriesit vsetky nase poziadavky na ubytovanie (sprchova hadica namiesto hlavice, slabo chladiaca chladnicka a pod.)
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ziadnu sme nevyuzili. Ani neviem, akym sposobom fungovalo zapozicanie sportovych potrieb a kurtov. Nachadzal sa tam minigolf (postarsi) pre deti, hojdacky, detsky kolotoc, ping-pong-ove stoly, a myslim, ze tenisove kurty. Vecerna zabava spocivala v trapnom amaterskom vystupeni animatorov v taliancine. Slovenskych deti sa dalo spocitat na prstoch jednej ruky. Mini disco bolo tiez iba v taliancine s rychlo sa opakujucimi prvkami, z toho dovodu ani predtancovanie animatorov nepomohlo navodit spravnu atmosferu pre male dieta a zapojit ho. Pozitivne hodnotim zaujem animatorky Janky, ktora sa venovala a prihovorila nielen slovenskym, ale vsetkym detom v hoteli.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Jedla bolo tak akurat a chutne. Sedenie bolo vonku. Pri nastupe ste dostali prideleny svoj stol, za ktorym ste sedeli az do konca pobytu. To bola ta pozitivna cast. Co vsak zneprijemnovalo stolovanie, boli osy, ktore ste museli vkuse od seba a jedla na stole odhanat. Personal vam vedel pomoct tak, ze vam na stol postavili kadidlo, ktore zasmradilo vsetko navokol a nedalo sa pri nom ani len dychat, nieto este jest, alebo vam polozili na stol tanier so sunkou poliatou medom, kde sa osy prilepili. Hotova trauma, ked sa musite prizerat na ich trapenie. Na ranajky bol k dispozicii len pribor z plastu! Na stol (izbu) bola na obed a veceru pridelena jedna flasa vody.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Plaz je velmi mala a siroko daleko najskaredsia v okoli. Po kazdej strane niekolko metrove nanosy chaluh (min. 1,5 m na vysku a dlzku cca 30-50m). Vstup do mora ako aj podlozie mora tvoria ostre vacsie kamene, v mori neustale plavaju chaluhy. Dieta po prvej skusenosti dostalo hystericky zachvat z plavajucich chaluh a odmietalo na druhy den vstupit do mora a kupat sa v nom. Ked stojite v mori, ohryzkavaju vam nohy male rybicky. Priestor vymedzeny na plavanie bol velmi maly. Celkovo velmi zly dojem.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Zuzana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela