02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

pekne, ale za zenu cca 850€/ os. urcite nie ~ Recenzia hotela Horse Country Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:pekne, ale za zenu cca 850€/ os. urcite nie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:06.09.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Horse country resort urcite nezodpoveda cene, ktoru CK za tento zajazd pytaju. Keby ho predavali za 500€/ osoba, skakali by ste od radosti... je to nadherny, udrziavany komplex plny kvetov, chodnickov a travy vsade, kam len dovidite. Strava bola skvela a personal velmi prijemny. Strasnym sklamanim vsak bolo ubytovanie, kde sme mali okrem plesne aj smrad a malu zoo (mravceky, pavuciky, komare a vsade osi). Ocakavali sme od toho urcite viac.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Resort je velky areal pri plazi. Velka skoda je, ze je uplne odrezany od okoliteho sveta a ked Vam nepraje pocasie ako nam, nemate sa sami ani kam vybrat.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Nasa izba bola plesniva okolo klimatizacie a jedina skrina v izbe tak strasne pachla, ze sme mali cely tyzden oblecenie v taskach a na stolickach. Vybavenie izby malo minimalne 20 rocnu historiu.. ale no nech, bolo ciste a to je dolezite. Kupelna zodpovedala max 3*, polorozpadnuty sprchovaci kut a 2 mydielka + 2 samponiky pre 2 osoby na cely tyzden, to bolo ako v zlom sne. Uteraky vsak personal vymienal aj kazdy den.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Personal bol mily vsade, kam sme vkrocili.. ci uz upratovanie, recepcia, info point, pizzeria, restauracie a bary, vsade boli mili ludia.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Za cely tyzden sa nam podarilo zacvicit si aqua-gym v mori len raz.. ostatne razy neviem, co bolo s animatormi, ktori mali precvicovat. V poobednych hodinach sa venovali vacsinou malym detom. Cvicenie prebiehalo aj v bazene, kam sme sa vsak nemali sancu poobede dostat, kedze sme boli rano na plazi, neuslo sa nam miesto viac pri bazene. Program pre dospelych bol vecer od 22.hod, avsak program bol v talianine, tak sme to vzdali. Diskoteku od 23.hod sme vzdy uz prespali :D
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Stravovanie bolo skvele. S obcerstvenim pocas jedal to vsak bolo celkom smutne, nakolko k obedu a veceri sme v ramci Ultra all inclusive mali len vodu alebo biele/cervene vino. Kedze sa to volalo Ultra all inclusive, cakali sme medzi jedlami aspon nejaku zmrzku alebo hocico.. na to mozte zabudnut. Jest dostavate len v 2,5hod trvaniach a teda ranajky, obedy, vecere. Pitny rezim mimo stravovania bol ukazkovy: dzusy, ladovy caj, coca-cola, pivo, whisky, vodka.. vsetko kvalitne napoje.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Plaz bola mala, ale prijemna. Poobede vsak vietor privial riasy, ale len trosku.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Denisa
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela