02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

za tie peniaze som čakal viac ~ Recenzia hotela Horse Country Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:za tie peniaze som čakal viac
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:04.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Rezort má najlepšie roky dávno za sebou . Cítiť to na každom kroku . Rozhodne na Vás nedýchne luxus . Plus je (v podstate botanická) záhrada , v ktorom je rezort situovaný . Bazén asi jediný zodpovedá katalogu , ako by bol z neho vystihnutý .
Poloha:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Vedel som , že je to od ruky , ale že sa stadial nedá prakticky nikde dostať som nečakal . Bicykle Vám nepožičajú , sú nefunkčné . Bus zastávka neexistuje . Hotelový mikrobus Vás raz za deň odvezie do dediny a späť, spoplatnený . Obchod na kúpenie vody, potravín v rezorte neexistuje .Výlet či už s hotelom , alebo z cestovkou je riadne drahý , kedže je to všade daleko .Celá tá oblasť je lacná alternatíva dovolenky pre miestnych .
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izba priestranná , čistá (upratuje sa denne ), vybavenie síce staršie , ale splňajúce **** . Ja som mal dokonca aj vaňu:) . Všetko funkčné . Po našich urgenciách začalo doplňanie 1l vody na izbu a deň do chladničky .Budovy pôsobia na oko zachovalo . Novšie dvere pôsobia na chodbách dobre , ale pôvodné kachličky v kúpelkach pokazia celkový dojem .
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V podstate nič nie nemožné ...ak si to viete zaplatiť a viete sa dohovoriť . Na info pointe Vám vybavia prenájom auta , potápanie na ostrov atd. . Inclusiv je kapitola sama osebe . Odporúčam si pozorne prečítať , čo to vlastne obsahuje a hlavne kedy končí , inak zažijete šok .
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
športoviská sú volne k použitiu , požičanie šport. potrieb tiež . Vodné bicykle ,kanoe detto . Večer sa DJ v bare CEDRO stará o náladu . Rôzne animácie na pláži ,pri bazéne , večer na amfiku . Ked Vám nevadí taliančina a viete také veci oceniť , užite si to . Snažia sa aj naši , kludne sa Vám postarajú o opatrovatelskú službu pre Vaše deti .
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
My sme to už mali v pohode . Raňajky sa opakujú každý deň , ale to prežijete . Obedy , večere sú zaujímavé , vyberiete si . Pozor! Ich kuchyňa nepozná pojem štiplavé , tak ak si bez chilipapričky neviete predstaviť obed , pribaliť do kufra . Pokial Vám ponúknu na privítanie večeru v plážovom bare chodte . Pizza , noo tak tam sme sa zhodli všetci , že sme jedli už aj lepšiu , nechám na Vás :) .
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Katastrofa ! Rovnaký piesok kúpite v každých našich stavebninách ,plážový bar je skôr pozbíjaný bufet.Ak tam idete kvôli karibskej pláži , tak tú tam nenájdete . A tie trávnaté naplaveniny , kapitola sama osebe. Neverím tomu , že sa to trebárs v strede leta zlepší , možno ku koncu a na jeseň . Je to márny boj s Poseidonom .Odporúčam výlety na pláž is arutas , tam nájdete slúbený karibik (15eur osoba , 10eur dieťa na tri hodinky , ale ked už ste tam -napravte si chuť a chodte ).
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:objektívny
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela