02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Najhoršia dovolenka ktorú sme kedysi zažili ~ Recenzia hotela Horse Country Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Najhoršia dovolenka ktorú sme kedysi zažili
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:01.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hrozná dovolenka, nedoporučujeme ani nepriateľom! Rátali sme dni, kedy sa vrátime domov. Môže sa stať, že niečo nie je celkom podľa popisu, ale tuto nič nefungovalo. Recenziu sme napísali ešte v deň príchodu, bolo to pár dní na stránke,chceli sme varovať ostatných cestujúcich, ale potom recenzia zmizla, asi bola príliš autentická...Nie náhodou prvý deň sa pod hromadnú petíciu podpísalo vyše 130 dospelých účastníkov zájazdu.
Poloha:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Od sveta odrezaný hotel, nedostanete sa z tohto vyhnanstva len ak si zaplatíte zájazdy ( o ničom), alebo objednáte si predražený taxík. Pardon! Ešte máte možnosť požičať si bicykel.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Rozhodne nie 4 hviezdičky za staré, ošarpané izby a opotrebované kúpeľne.. Taká dvojka kategória,
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pracovníci hotela maximálne neochotní, chýba aj najmenšia profesionalita. Slovákov podceňovali, vysmievali sa nám z nášho all inclusive servisu. Talianom to predávali ako plnú penziu. All inclusive: funguje to v jednom bare, kde Vám dajú dokonca aj kávu z termosky ( otras!). na pláži, po naliehaní sme "vybojovali" vodu v plastovom bareli, ktorú postavili rovno na slnko. Deti z pionierskeho tábora a taiansky dôchodcovia sa na to hneď vrhli.smola. Ak sa chcete napiť vody, prípadne dať si kávu, tak zaplaťte. Čo na tom, že už ste to raz zaplatili cestovke?
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Neschopní animátori, hlučná hudba až do 02.30 hod. Na oddych teda zabudnite.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hrozné. Raňajky celý týždeň jeden druh šunky a syra, maslo, jedno pečivo, croissant. Niekomu sa ušla aj praženia a pečená slanina.Špinavé, neupratané stoly - po čase si zvyknete, že najprv si stôl treba poupratovať, potom si nájdete príbory. Ved je to all inclusive.. Obedy a večere - nestíhajú dopĺňať to, čo sa minie, takže treba prísť medzi prvými - ak sa Vám ujde miesto a zopakujete si procedúru z raňajok, tak sa aj najete ( ak Vás ešte neprešla chuť). Koláčiky počas dňa? V ponuke to je, ale nikto sa s tým v skutočnosti nestretol.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Najšpinavšia pláž, akú sme kedysi zažili. Samozrejme že sa to nečistí. Málo lehátok, plno rias tak vo vode ako aj na brehu. Toto mal byť Karibik Európy!
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:B.M
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela