02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Takú otrasnú dovolenku sme ešte nezažili ~ Recenzia hotela Horse Country Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Takú otrasnú dovolenku sme ešte nezažili
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:27.06.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Cestovná kancelária to nazvala 4* hotelom, podľa mňa to je odborárske rekreačné zariadenie, doviezli nás tam celé lietadlo Slovákov. Okrem nás tam boli len talianski dôchodcovia a detský športový tábor,žiadni cudzinci.Personál,čašníci,plavčíci- nik z nich nevedel okrem talianskeho jazyka iný cudzí jazyk,bol problém sa s nimi dohovoriť.Našťastie niektorí slovenskí účastníci vedeli perfektne taliansky,tak prekladali. Slovenské delegátky boli veľmi slabé. Slovenské cestovky by sa mali hanbiť toto ponúknuť ako Karibik stredomoria. Určite sú na Sardínii krásne hotely aj pláže, ale nie tu
Poloha:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
V takom zapadákove som ešte nebola.Keď sme štyri autobusy prišli na to prašné,neupravené parkovisko,nikomu sa nechcelo ani vystúpiť. Totálna samota.Jediné plus bola veľká záhrada, v ktorej boli umiestnené jednotlivé budovy v záplave kvetov, kríkov a stromov. Ale zopár záhradníkov by malo čo robiť, bola dosť neudržiavaná.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Svoje si tento hotel už odslúžil. Nábytok celkom v dobrom stave, síce niektoré poličky boli padnuté, vešiaky v skrini v minimálnom množstve, dobre že sme si priniesli svoje. Keďže sme namiesto dvojposteľovej izby dostali trojposteľovú, mali sme dosť miesta, dvojposteľové boli veľmi malé.Čo ma zarazilo, bolo,že namiesto sklenených pohárov boli v izbe piknikové umelohmotné poháriky, tak isto v držiaku na zubné kefky bol umelohmotný pohár, no bolo to dosť nechutné. V každom slušnom hoteli býva na balkóniku aj sušiak na prádlo, tu samozrejme chýbal, ešteže som si doniesla svoj povraz aj kolíky, nemala by som si kam vyvesiť mokré plavky.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
No o nejakých kvalitných službách sa nedá hovoriť.Donútiť upratovačky k výmene čistých uterákov bolo dosť pracné. Hovorilo sa o poskytovaní plážových uterákov.Počas 6 dní čistého pobytu požičanie plážovej osušky stálo 10 € + 15 € depozit (spolu 25 €)za jedinú osobu, tých 15 € potom vrátili. Pri bazéne bolo málo slnečníkov, ešte aj tie boli dezolátnom stave, keď zafúkal vietor, plavčík nám ich stále sťahoval.Skoro každé lehátko bolo nalomené.Nápoje v bare pri bazéne sme si mohli brať od 10.00 hod. do 22.00 hod., potom sme si ich museli platiť, malo by to platiť aspoň do polnoci. V areáli hotela nie je žiadny bankomat, najbližšie osídlené miesto 5 km vzdialené. Nemohli ste si tu kúpiť žiadne nealko, minerálku, bol tu len taký malý obchodík, kde mali predražené opaľovacie prostriedky, suveníry, drobnosti, ale žiadne pitie. Čiže to bol večný boj ako dodržiavať pitný režim, lebo na izbách boli síce chladničky s pitím v malých baleniach, ktoré ste si museli zaplatiť v premrštených cenách.Musím podotknúť, že vedenie tohto zariadenia "hotelom sa to neodvážim nazvať", totálne nezvládlo situáciu, hneď v prvý deň sme poslali na Slovensko cestovkám sťažnosti, ako aj spoločnú aj individuálne, ale odtiaľ nám arogantne odkázali, že všetko je v poriadku, že to boli pred začiatkom sezóny skontrolovať. Už to malo u nás spustiť kontrolku v hlave, že tento hotel neponúka žiadna česká, nemecká ani rakúska cestovka. Takéto niečo by si nedovolili svojom klientom ponúknuť.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Slovenskí animátori boli slabučkí, viac sme sa zabavili s talianskymi animátormi. V cene bola možnosť požičať si vodný bycikel alebo kanoe, iba tak ste mali možnosť vidieť čisté more ďalej od brehu. Bola možnosť zapožičania auta.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Raňajky boli bez zeleniny,celých 8 dní to isté, posledné dva dni staré pečivo,obedy a večere nám vyhovovali, len ste nesmeli prísť jesť hodinu alebo polhodinu pred koncom obeda alebo večere.Pravidelne sa stávalo, že na nás pozerali veľké prázdne misy, nemali ste si skoro čo naložiť,a ani sa ten lenivý personál neunúval ich odložiť. Musím kritizovať čistotu tanierov a príborov.Oproti iným letoviskám malý výber sladkostí, jeden až dva druhy zákuskov.A ešte k čašníkom, kým odpratali použité taniere, prešla celá večnosť,stávalo sa pravidlom, že ste celé jedenie absolvovali obklopení neodpratanými stolmi. Stôl,ktorý sme si vybrali na jedenie sme si často sami aj prestierali ,tak to boli naozaj "služby na vysokej úrovni". A predstavte si, že personál sa na nás sťažoval, že sme drzí a arogantní, a my len sme chceli, aby si robili svoju prácu, predsa tam boli oni pre nás a nie my pre nich. A ešte k pitiu. K obedu sa podávalo biele, červené víno a voda. Žiadne pivo, žiadne sladené nápoje. Pri bare sa zas pre zmenu nepodávalo víno.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Apropo pláž. Tá bola malá, každý deň zaprataná riasami, ktoré sa s malým úspechom snažili upratať.V prospektoch Vám sľubujú krásnu dlhú piesčitú pláž.Pláž bola naozaj dlhá ale divoká neudržiavaná, doslova tony naplavených rias. A ešte k baru na pláži, ak sa dá tá búda tak nazvať, zaplatené služby sa naň už nevzťahovali, čiže pitie bolo treba kupovať, tak takýto to bol "ultra all inclusive!". Tak sme si vydobili aspoň pitnú vodu v automate, ale hneď nám ju vyslopali talianski dôchodci a detský tábor, takže sa nám ani neušla. Potom už ani vodu nedoplnili. Sprchy síce fungovali, ale čo sa týkalo WC, tak pre ženy vôbec nebolo otvorené, fungovalo jedno WC pre mužov.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela