02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

rodinna dovolenka ~ Recenzia Oasi del Mare (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:rodinna dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2019
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:13.08.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel cisty kazdy den vyupratovane izby a ciste uteraky kazdy den, Pozitivne hotel je v blizkosti plaze a nakupnym moznostiam, nevyhody stravovanie mimo hotela tyka sa vecery ktora bola otrasna stale len cestoviny a ziaden vyber z bufetu ako bolo pisane ale nalozene v misach a "zerte" ziadna voda nic a ked tak si zaplatite. Ranajky rovnake bez zeleniny a vajicka take tam nehladajte ani prazenica len toasty a sladke croissanty. A tej vecere to neni chyba hotela v ktorom sme boli ubytovani ale toho druheho. Skoda ze ten hotel nema svoju kuchynu urcite by to bolo fajn a lepsie. Majitelia super mily a starostlivy. Upratovacky detto mile a ochotne. Inak vsetko hodnotim pozitivne. Plaz more super teplucke a celkovo ciste ideal pre male deti a neplavcov. Odporucam hotel ale nech si robi vecere sam a nie inde inak by to bolo super.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Dobre situovany v blizkosti plaze aj nakupnym moznostiam, Jedina nevyhoda ze parkovanie nebolo pred hotelom ale bolo mimo na strazenom parkovisku cca 5-10 min peso od hotela. A za to si majitel hotela vypytal na recepcii hned 70€ za tyzden takze treba aj s tym ratat.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Maly hotel v peknej ulicke v blizkosti plaze co bolo vyborne hlavne ked ste isli s kocikom vsetko bezbarierove, ciste a utulne izbicky na tyzden staci bohate,
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Co sa tyka sluzieb je tam toho neurekom, takze fajn.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
sport ani zabavu sme neriesili mame male deti 2 r a 5 mes ale ihriska na plazi super
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Chybala mi zelenina a vajicka a ranajky v hoteli a vecere mimo hotela, a tie vecere boli otras ako pre odpad ziadna voda a ked ste si ju dali tak ste zaplatili 3€. Co bola skoda vraj bufetove vecere a zial 2 hlavne jedla a sackova polievka jeden den nebola, a tie jedla no v skolskej jedalni sa vari lepsie, stale cestoviny a len jeden krat zemiaky, vzdy sme sa po veceri presli a najedli sa mimo.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Plaz bola blizko a super siroka aj dlha na to kolko ludi dalo sa okupat aj prejst po plazi, ak ste mali svoje slnecniky alebo stan mali ste vyhradenu plaz, i
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Nina
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela