02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

""Dá sa nájsť aj lepšie""... ~ Recenzia Danubio (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:""Dá sa nájsť aj lepšie""...
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:20.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Rezidenciu DANUBIO v SBT hodnotíme ako celkom slušnú. Apartmány boli čisté, nakoľko upratovanie zabezpečuje rezidencia za poplatok. CK nám poskytla apartmány vo vrchných podlažiach, kde sa dá veľmi ťažko " existovať " vo dne ako aj v noci bez KLIMATIZÁCIE, preto by sme toto ubytovanie už nikdy nevolili.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Blízko pláže, cca 2-3 minúty / 80-100 m/, podľa toho, ktorú pláž si vyberiete. Najbližšia je PAGODA č. 81 s celkom dobrými službami.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Apartmány boli čisté, matrace v posteliach by potrebovali výmenu. Kuchynka malá,bez okna, ale s dostatočným počtom riadu. Minimalizovali sme varenie, nakoľko vo vrchných podlažiach, kde sme bývali nebola klimatizácia a príprava obedov sa pre nás stávala nemožným s neznesiteľnými horúčavami vonku, ako aj v apartmánoch. Ubytovanie na najvyššom 7.poschodí s veľkou terasou, ktorá bola prakticky v horúčavách nevyužiteľná. Taktiež balkon na 6.poschodí bol veľmi malý, kde sa sotva zmestili 2 stoličky a stôl a nemožné sa stávalo aj sušenie prádla, osušiek a pod.- dokonca bez sušiakov na prádlo. V našom prípade neboli v izbách ani deky. Po viacročných skúsenostiach si vždy nosíme svoje,lebo "" k tým ich erárnym nemáme dôveru "".
Služby:
Využívať nebolo ČO.
Šport a zábava:
Pekná, dlhá, za to ale frekventovaná promenáda zvlášť pre peších, cyklistov a automobily s veľkým počtom paliem, barov, reštaurácií, quasi-diskoték, animácií pre deti počas mesiacov júl-august. V neposlednom rade bol pre nás " rušivý moment " neustále ponúkanie gýčov zo strany " počerných obchodníkov ".
Stravovanie:
Keďže v apartmánoch sa z dôvodu horúčav nedalo variť, väčšinou sme využívali reštaurácie, bary a kaviarne.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Udržiavaná, čistá s dostatočným počtom lehátok, ktesiel a slnečníkov, za ktoré sme si zaplatili na 12 dní 200,-- EUR / slnečník, 2xlehátko/
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela