02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

sklamanie ~ Recenzia hotela Oriental Bay Beach (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:sklamanie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:18.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Okolie pekne upravené, zrejme to ešte nestihli zničiť, lebo pri tom ich tempe služieb pochybujem, že si to budú udržiavať. Neverte žiadnej CK, čo sa služieb týka, v jedálni boj, treba si hľadať čisté taniere, príbor tiež, ak si sami nejaký vôbec nájdete no a nad jedlom treba privrieť oko, upratovačku sme prosili o toaletný, niektorých od nás a z ČR vykradli..., trvajte na izbe s funkčným trezorom. Ale more výborné, len to nevykompenzuje tie nervy.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ale izby pekné a veľké, niektorí sa sťažovali na pleseň v kúpelni, my sme nemali, no a tie trezory jednoducho treba mať, kradlo sa tam, my sme mali, nič sa nám nestratilo, takže fajn.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Keby sa dala vložiť nula, určite to spravím, viac sa ani nebudem rozpisovať, proste všade, kam sa človek pohol a nedajbože niečo potreboval, oni sú jak telce a napr. upratovačke nepomáhal ani bakšiš, oni sú proste mimo, aspoň 2-3 hviezdy by mali dať dole
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Je tam akože "fitko" s 5 strojmi v malej miestnosti bez funkčnej klímy, takže moc sa tam nezdržovať a tenisové kurty dva a na pláži volejbal- to asi vše. Po večeroch niečo pre deti, dospelý sa musí opiť, inak nemá veľmi čo tam, ale zrejme sa mu to s rýchlosťou personálu v bare nezadarí, tak má smolu, niekam sa prejsť a spať - kopec zábavy.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
tu taktiež, ani tú 1 si nezaslúžia, to bol hnoj, najmä ak prišli domáci
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
to more je najlepšie, čo tam je, aj keď ok pláž...mohli by častejšie upratovať alebo škoda, že si ľudia aj neodnesú to, čo si tam prinesú (poháre, šálky...), ale možno to robili aj od jedu, na pláži vôbec nefunguje občerstvenie, nie je tam ani wc, na 5 hviezd to teda nie je zďaleka
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela