02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

plač ~ Recenzia hotela Oriental Bay Beach (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:plač
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:17.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
na tri hviezdy a pokým sa nevymení personál tak aj menej tí to tam kazia všetci.Vrabce v jedálni? kt vám potom jedia jedlo keď si odbehnete pre nápoj sklamanie.Hotel je sice pekný aj okolie okolo bazénov aj izby sa dajú len tie služby a personál vymeniť aby to išlo
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
izba sice pekná ked si ju budem čistit sám
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
totálne o ničom už to nemajú španieli barcello ale domáci a tak to aj vypadá totálna neochota od ich strany ked čakáte pri bare tak čakate približne pol hodinu pokým nieste čierny ako oni ke dste domaci tak to máte excelent.Delegát od hydrotouru ten je len do počtu rieši si z jeho strany svoje výlety a to je všetko totálna neochota. My sme tam boli v júni 2012 a bol to totálny bum hotel je íce pekný aj okolie ale čo sa týka služieb a personálu nula bodov , prišli sme o 4 pobede o piatej sme dostali izby a bolo nás 120 a ztoho 70 dali izby take kde už niekto býva alebo rozbité,plesnivé, bez funkčnej klími a chladničky ako keby nás skušali a delegát nič neriešil pritom bol domáci a bal sa ich o 10 večer sme potom dostali izby a niektorí až na druhý deň a ani vtedy sa nič nevyriešilo. Izbách bordel neprevlečené paplóny až na tretí den sme mali navlečené vankúše boj o toaletný papier dostali sme ho až na 4 deň doslovne sme sa museli hadať s upratovačkou osušky neboli, niektorí si už aj zamkýnali toaletný aj do trezora aby im nezmizol.A aj keď sa sťažujete nič tým nezískate a nevybavíte a delegát tiež nič lebo nič nevie. A za tú cnu čo to ponúka hydrotour tých 1200 na osobu aj s letečnými poplatkami Má hodnotu max 300 na osobu.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
zábava žiadna nič sa tam nedeje šport tiež nula bodov ihriská sú obsadené 3 tenisové kurty a jedno futbalové ihrisku fitko s troma strojmi
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
o tom asi nič stále to iste na raňajky dva druhy salám a jeden syr a maslo 12 dní to isté ta istá saláma aj syr: Na obed tiež len kura a nič rýža studená:Každý deň boj o miesto v kuchyni, potom o príbor, o poháre aby stôl bol čistý totálna špina. pozerať čiste poháre príbor keď ich už máte.Prídete o pol hodinku neskôr na večeru alebo obed alebo raňajky a nemáte čo jesť a čakáte ďalšiu pol hodinu keď to donesú. snack bar neexistuje takže čo sa týka stravy budete štastný ked dojdete domov potom boji každodennom v kuchyni.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
nestarajú sa o ňu totálny bordel samé špaky poháre musite si dávať pozor kde stúpate pred vstupom do mora
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela