02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Barceló Maroko Saidia ~ Recenzia Barcelo Mediterranea (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku: Barceló Maroko Saidia
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:07.08.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
hotel bol krásny, ale celkovo s obsluhou stál maximálne na 3*. Hote bol nádherný, upratovanie bolo ok, ale bakšiš pre nich nebol nič, tak sme potom ani nedávali, zapchaté umývadlo vyčistili po 7 dňoch pobytu. Obsluha pri bazénoch veľmi mizerná, marockí obsluhujúci stále uprednostňovali Arabov európanom doslova robili prieky, miešali otrasne a boli arogantní. poháriky boli 1 decové, či na pivo :-((, alebo na víno. Na pláži absentoval plážový, lehátka biele plastové bez matracov, nedalo sa na nich ležať. Jesť s celkom slušnou hygienou sa dalo v reštaurácii pri bazénoch. Na stoloch boli aj solničky, čo v reštaurácii bol večný problém No a tu sa dostávame na gro celej dovolenky. tak tá reštaurácia bolo čosi strašné, špina, špina, bordel. Obsluha príšená, nepoznali ani po anglicky ani po nemecky slovo SoĽ. Stoly utierali špinavou špongiou, ktorú si opláchli asi až na konci zmeny. Ucapané doslova - akože čisté stoly. Bol problém nájsť čistý stôl s čistými stoličkami. Jedlo nám celkom chutilo, nebolo to niečo extra, ako by som rátala v 5* hoteli. Nebol výber ovocia-len žlté (bezchuti) a červené melóny, sem-tam marhule a slivky. lepší výber bol tam pri bazénoch. Záchody na recepcii a pri bazénoch boli na úrovni slovenských diaľničných! Fuj! bazény boli pekné, pre každú vekovú kategóriu od kojenca-až dospelých., teplota vody bola výborná, osviežujúca, pri tom nie teplá. Pri bazéne sa dalo cvičiť-doobeda strečing a potom nejaké tancovanie a zábava, bolo to fajn, animátori sa snažili. K dispozícii bol ping-pong a miniklub Markíza, ktorý bol najfantastickejší zo všetkého vďaka animátorke Kristínke. Bola super, veľmi zodpovedne sa starala o detičky, mala k nim úžasný vzťah. Večer sa dalo sedieť v Theátri- ale ak ste mali okná k nemu, takste sa do 1.v noci nevyspali.
Poloha:
Nedalo sa kde ísť. Len fakultatívne výlety. More bolo nádherné, pláž krásna, aj na prechádzky popri mori, nádherný výhľad a panoráma.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
ubytovanie bolo krásne, my sme nemali s ničím problém, len s tým umývadlom, ktorý ku koncu už vyčistili. Telka, postele, balkón, aj kúpeľňa boli krásne, s bytovaním sme boli spokojní. Dostali sme to, čo bolo napísané v katalógu.
Služby:
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
pláž nádherná, až na vybavenie, ktoré poskytol hotel-žiaden plážový bar, na lehátkach chábali matrace.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:katarína
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela