02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

recenzia-súťaž ~ Recenzia hotela Kenzi Europa (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:recenzia-súťaž
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:sám/sama
Termín pobytu:október 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:11.02.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Krásna a pohodova dovolenka vďaka príjemnému a ochotnénu personálu,dobrému hotelu na vysokej úrovni,milému obyvateľstvu.A oceán-úžas.Blízko zaujímavý park , niečo ako naše ZOO s veľkým počtom zaujímavých zvierat,krásnym prostredím na pobyt aj fotenie a úplne zdarma. Po meste premáva malý vláčik a tak sa dá veľa vidieť celkom pohodlne. Možnosť fakultatívnych výletov je,ale ja som ju tentoraz nevyužila, nakoľko som nebola v Maroku po prvý krát a mala som ich už absolvované. Túto dovolenku som si nechala iba pre Agadír a odpočinok.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Výborna poloha asi 100-150 m od pláže.Vďaka ubytovaniu na 6.poschodí fantastický výhľad na okolie vo dne aj večer s promenádou okolo oceánu.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Vyžiadala som si ubytovanie na vyššom poschodí po predošlých skúsenostiach som vedela,že je to výhodnejšie. Pohodlné, čiste proste perfektné ubytovanie. Vďaka priateľským vzťahom s upratovačkami som mala každý deň malú kytičku kvietkov vo vázičke.
Služby:
starstarstarstarstarstar
So službami som bola tiež spokojná. Milí obsluhujúci personál v jedálni,bare na pláži.Cestou z pláže na hotel sa dajú využiť ponuky manikúry,pedikúry, masáž napr. z ich vynikajúcim argánovým olejom.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Cez deň pri bazéne animačný program pre deti aj dospelých. Ale každý večer na recepcii vždy iný kultúrny program od profesionálov na vysokej úrovni. Po programe voľná zábava.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Ich typická a ozaj dobrá marocká kuchyňa a aj europská. Dobrý výber mäsa,ryby,ovocia ,zeleniny,sladkostí,zmrzlín,vín, nealka ,čajov a káv.V baroch rôzne miešané nápoje ale aj destiláty,vína a kávy.Po poludní palacinky,zákusky,pečivá.
Pláž:
Súkromná pláž so službou.Lehátka,slnečníky.Dostávam sa teraz k jednému nedostatku,ktorý nie je chybou destinácie ,ale cestovnej kancelárie,ktorá nejako zabudla slovenskej klientele zazmluvniť do pobytu all inclusive pobyt na tejto súkromnej pláži/nemeckí turisti od tejto cestovky to zazmluvnené mali/ Prvý týždeň vďaka dobrému recepčnému sme dostávali vstupné lístky zdarma,ale druhý týždeň po výmene recepčných sme ich museli platiť,alebo ís´t až po poludní,kedy sa lístky už nekontrolovali.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Oľga Vojtíková
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela