02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

klamstvá, klamstvá, klamstvá ~ Recenzia hotela Paradise Bay (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:klamstvá, klamstvá, klamstvá
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:21.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Celkové hodnotenie vyznie lepšie len vďaka počasiu, ktoré nemohla cestovná kancelária pokaziť.
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
V strede ničoho... To vystihuje polohu hotela. V katalógu 100 m piesočná pláž. No buď ju v cestovke nevideli, alebo mali rybársky meter. Ospravedlňujem sa týmto všetkým rybárom. Piesočnatá možno, vstup do mora po obrovských balvanoch obrastených morskou trávou = šmykľavých tak na zlomenie nohy. Nevhodné pre deti ani pre starších ľudí. To, že odtiaľto pomedzi kúpajúcich sa štartovali člny je už olen zanedbateľný detail.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Klimatizácia hlučná, málo výkonná. V tých horúčavách dôležitý faktor. Riaditeľovi hotela by som doporučila vo večerných hodinách použiť toalety pri miestnosti, kde je stolný tenis. Garantujem, že z neho vyjde i vianočná večera.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Domáci personál si otváral strediská ako chcel a mali sme pocit, že určuje za čo budeme platiť a čo budeme mať v rámci all inclusive. Toto samotné bolo úplne perlou celého pobytu. Na vybrané miestne nápoje /barman určil ktoré, každý inak, asi podľa sympatií/ sme dostali kupóny, ktoré od nás pýtali aj za kávu. V bare nalievali zásadne do plastových pohárov a potom zlievali plechovky s nápojmi, takže človek vlastne ani nemohol tušiť, čo to vlastne dostal. Fuj!!! To, že sme v rámci all inclusive nedostali takmer nič okrem pozlievaných plechoviek vody a vybraných miestnych nápojov - podotýkam, že dvoch za deň, ani zďaleka nespĺňalo naše predstavy o all inclusive, v rámci ktorého mali byť aj ľahké snacky a zákusky v určených hodinách počas dňa. A vtipný hotel , určite len so súhlasom našej CK, určil čas ich podávania počas obeda,teda vlastne sme vraj dostali dva v jednom aj snacky aj obed. No nie sú šikovní?! A ešte musím spomenúť, že či sme šli na obed, večeru, brali si vodu alebo čokoľvek, na všetko sme museli podpisovať účtenky. Pri takom počte ubytovaných hostí to bola radosť!!!
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
No tu by som povedala, že aj ten jeden bod je priveľa. Slečna animátorka sa síce snažila zapojiť klientov do cvičenia na bazéne, ale toto dievčatko nedokázalo riešiť konflikt, ktorý v tom bazéne vznikol v dôsledku nevhodného správania sa domácich hostí, z ktorých jedna na upozornenie, že v bazéne sa cvič, aby to rešpektovala, začala striekať vodu do tváre účastníčke cvičenia. Dojem z animátorky bol taký, že sa bojí ľudí. No a plážový volejbal naboso na betóne, uznajte...
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
výborné
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Opísaná vyššie. Okrem toho nebola k dispozícii jedno dopoludnie a jedno popoludnie, kde si ju zabrali šikovní francúzski animátori.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Klusová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela