02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Paradise Bay (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:02.09.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel splnil moje očakávania, bol tam kľud a čisto. Vybavenie izieb bolo síce staršie, ale plne funkčné, balkón priestranný s krásnym výhľadom na more. Klimatizácia výborná. Strava bola úžasná a keď sme išli na výlety, pripravili nám obedové balíčky vrátane ovocia a fľaše minerálky.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Úplný koniec hlavného ostrova Malty, výborné spojenie kamkoľvek (trajekt cca 200 m od hotela, autobusy priamo pred hotelom).
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Vybavenie izieb bolo síce staršie, ale plne funkčné, balkón priestranný s krásnym výhľadom na more. Klimatizácia výborná.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Prakticky všetko, čo potrebujete zoženiete v jednej budove. Ale ten "ultra all inclusive" už mohol byť non-stop a nie až od 11:00
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pri hoteli je tenisové ihrisko a potápačský klub. Zopár hier sa dalo zahrať aj na prízemí (ping-pong, mini biliard, ...), ale za ďalšími športami - najmä vodnými sme sa museli presunúť na inú pláž.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Úžasné...
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel, aj keď to je uvedené v popise, nemá vlasnú pláž. Tých 10 metrov, čo je pri potápačskom klube sa za pláž považovať určite nedá (hlavne sa tam nechoďte pozerať ráno pred 8:00), ale hotel má 4 bazény s morskou vodou a niekoľko vszupov do mora. Neďaleko je pekná pláž Paradise bay a autobusom sa za pár minút dostanete na niekoľko krásnych pláži. Najkrajšie je asi v Modrej lagúne, kam niekoľko krát denne plávajú výletné člny z miestneho potápačského klubu.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Peter
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela