02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie zariadenia ~ Recenzia hotela Oasis Atlantico Belorizonte (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie zariadenia
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:25.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ak by sme zájazd nekupovali v Last Minute zľave, mali by sme pocit značného sklamania. Cena primeraná iba pre Last Minute.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Veľmi dobrá, cca 200 m od pláže, uzatvorený strážený areál.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie v nezrenovovanom bungalove sa ani zďaleka nepribližuje deklarovanej kategórii ****. Vŕzgajúce postele, rozbitá neovládateľná a nesmierne zapácha-júca klimatizácia (po reklamácii aspoň sfunkčnené ovládanie a vysprejovanie), nechladiaca chladnička, minitelevízor, na ktorom sa nedal chytiť žiadny satelitný program, obavy, či sa vonku pobehujúce šváby nedostanú cez škáry vo dverách a otvorené okno aj do izby. Tie isté 4 plastové poháre na izbe od prvého do posledného dňa.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
grill reštaurácia s obsluhou - prístup iba 1x za pobyt, lobby bar - neexistuje, snack bar - žiadne snacks, nočný bar - neexistuje. V baroch pri evidentnom nedostatku pohárov nalievanie nápojov (vrátane piva) do 1,5 dl plastikových pohárov. 3 bazény - bazén s morskou vodou pri hlavnej budove v schátralom stave so špinavými stenami s poodpadávaným obkladom s uvedením kontroly kvality vody 17.5.2014.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Hoteloví domáci animátori starajúci sa o zábavu počas celého dňa. Po 24:00 hod koniec života, nezoženiete ani kolu.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Nezodpovedá ****. V hlavnej reštaurácii a baroch nedostatok pohárov. Nápoje čapované z automatov (v reštaurácii i baroch) nedostatočne chladené, čo sa personál snažil riešiť pridávaním nedôveryhodného ľadu. Otravné množstvo múch neumožňujúce konzumáciu na terase mimo priestoru hlavnej reštaurácie. Málo zeleniny, iba 1 druh syra (porciovaného) počas celého pobytu.V reštaurácii Salinas (večera 1x počas pobytu)je bežné, že sa medzi stolmi prechádzajú mačky. Počas dňa ľahké občerstvenie - žiadne, celé all in pozostáva iba z neobmedzenej konzumácie rozlievaných nápojov.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
V zásade udržiavaná, bez väčších odpadkov. V piesku však veľa ohorkov od cigariet. Nedostatočný počet slnečníkov a lehátok. Plastové lehátka v katastrofálnom stave - cca 50 % rozlámaných s nebezpečím poranenia sa na ostrých zlomených častiach. Žiadna sprcha a možnosť prezlečenia sa na pláži. Voda krásna čistá teplá. Obťažujúce, voľne sa pohybujúce psy na pláži.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Vladimír
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela