02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Výborná exotická dovolenka ~ Recenzia hotela Oasis Atlantico Belorizonte (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Výborná exotická dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2018
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:29.09.2018
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Užasná dovolenka, veľmi sme si oddychli. Mobily sme využívali len na fotenie a nechýbalo nám spojenie so svetom vôbec :) Jedlo bolo vynikajúce, prišli sme domov o pár kg ťažší. Nemááme čo vytknúť. Ako sa vraví, kto hľadá chyby - nájde. No my sme tam išli za oddychom, opálením a užívaním si jeden druhého :)
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Rezort super, všetko krásne čisté. Mimo rezortu bieda, chudoba, ale oplatí sa spoznať africkú kultúru.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Nemám čo vytknúť. Krásne, čisté, upratovanie prebiehalo každý deň. Vzhľadom na to, že sme ráno odchádzali a prišli na obed a večeru sa prezliecť a prespať vyhovujúce.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Všetko super.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Každý večer tanečky a iný zábavný program, ktorí prichystali animátori. Parádne drinky (tequila sunrise, margharita, cabo verde,...), ktoré s ochotou pripravil barman na počkanie. Na pláži animátori ponúkali zumbu, strečing, africké tance, príp. futbal pre chalanov.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Niet čo vytknúť. Aj najnáročnejší klient si tu príde na svoje. Každý den pestré raňajky, ovocie, šunky, syry, možnosť zapiecť toast alebo hrianku, vajíčka. Obed - rybky, mäso rôzneho druhu, špeciality ostrova, bataty, ryža, zemiaky, cestoviny, omáčky,vždy kopec zeleniny, zákusky do popukania. Večere na rôzne témy ako: taliansky večer, kapverdský, brazílsky - a k tomu prispôsobená strava. Automaty na džúsy, nealko, vínečko, pivečko. No naozaj bolo na výber pre každého :)
Pláž:
Čistá, upravená, slnečníky, lehatká k dispozícii. Piesok vynikajúci, jemný. Oceán je neskutočnej farby, výborný osviežujúci. Výhodou je, že fúka vietor, čo je úplne znesiteľné, pretože necítiť ako nám krásne opaľuje pokožku (to až večer :-D ) vlny úžasné.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Petra
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela