02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Krásna dovolenka ~ Recenzia Royal Decameron Boa Vista (4*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Krásna dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:01.07.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Úžasná dovolenka, personál veľmi príjemný, chová sa profesionálne. Všetci sa usmievajú a sú veľmi úslužný. Hneď ako sme vystúpili z minibusu, dostali sme welcome drink. Som maximálne spokojná, cena odpovedá kvalite aj neskutočnému zážitku.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel sa nachádza 7 minút jazdy autobusu, kúsok od pláže.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Krásne ubytovanie v malých domčekoch. Každý ma k dispozícii veľkú spálňu s integrovaným trezot¨rov (za príplatok) a klimatizáciou, kuchynku bez vybavenia, za to s mikrovlnkou a ladničkou, a kúpeľňu spojenú s toaletou. Apartmány na prízemí majú terasu, na poschodí pravdepodobne terasa.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Za príplatok 2eurá na deň si můžete prenajař malý trezor na cennosti. My sme si tam dali pasy, peňaženky s dokladmi, mobili, kľúče od domu a podobne. All inklusive je naozaj tým čo tvrdí, od desiatej hodiny do 17 hodiny je vám k dispozícii beach bar, hneď u pláže. Lehátka sú zdrma. Inak lobby bar sa otvára o 10:00 a je otvorený do 22:00. Ďalší bar je pri bazéne, otvorený do 23:00. Kto by mal záujem o domácu menu (escudo), v hoteli je bankomat. My sme však platili výhradne eurom, vydávali nám v domácej mene. 100 escudo má hodnotu 1 euro.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Počas celého pobytu sme mali na výber z roznych športových a iných aktivít. Na každý deň je vopred stanovený program, možete využiř napríklad aquaerobik, stretching, volejbal, strelbu z luku... K dispozícii sú dva tenisové kurty, fotbalové ihrisko, sieř na plážový volejbal alebo nohejbal... Každý si svoje určite nájde. Večer sú v tamojšom "amfiteátri" rozne tanečné programy... Proste takmer neobmedzené možnosti. Mne sa veľmi páčil plážový petang :)
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Nepreberné množstvo jedla ráno, na obed aj večer. Všetko čo si dokážete predstaviť. Ráno všetko od vajíčok na rozne sposoby, slanina, šunka, syr, chorizo, musli, jogurty, sladkosti, palacinky, lievance, ovocie... Každý si vyberie. Na obed obrovské množstvo zelenniny, masa, pizze, ovocia, zákuskov a zmrzliny. Večer to isté v bledo modrom :) K tomu biele, ružové alebo červené víno, pivo, voda, coca cola sladká/light, džúsy... Na čo si človek spomenie. Ráno každý určite ocení kávu :)
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Obrovská pláž. Rozhodne vám nehrozí, že by ste si nemali kam lahnúř. Ak prídete neskoro a náhodou sa vám nepodarí nájsř voľné lehátko (nám sa to teeda nikdy nestalo, aj keď sme prišli na pláž neskor), hromada miesta na zemi, dá sa ľahnúť na osušku, ktorú si každé ráno můžete vyzdvihnúť v telocvični. Krásny biely piesok :)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Lenka Porčová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela