02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia Grand Swiss Belresort Tala Bay (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2018
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:06.09.2018
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Celkový dojem z hotela na jednotku. Nižšie, do veľkého priestoru rozložené viaceré budovy v modernom arabskom štýle, luxusná no jednoduchá architektúra. Viac bazénov, s výhľadom na more a západ slnka, pláž blízko hotela, piesok nádherný, čistý bez kameňov, biely, čiže i pri teplote 42 stupňov nie rozpálený, more nádherne čisté, teplé, ale osviežujúce, sem tam vlny. Koraly prinajmenšom nevadili ako pri vstupe do mora, tak pri plávaní. Taktiež, do mora sa dá dostať cez mólo, takže vstúpite rovno do 8m hĺbky. Koraly krásne na šnorchling a diving.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
20 minút od letiska busom. Poloha hotela priamo na pláži, poloha denného baru taktiež medzi hotelom a plážou, bazény sa nachádzajú priamo pred hotelom a oddelujú ho od mora. Rozloženie slnečníkov na pláži s frekvenciou cca 4 metre, takže relatívne súkromie. Slnečníky a prístrešky sa nachádzajú aj okolo bazénov.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Boli sme 2, mali sme oddelené postele, šírka postele cca 110 cm, izba s balkónom, štandardné vybavenie, upratovanie denne, posteľné prádlo denne upravené, no nevymenené, kúpeľňa štandard, večer sme pozorovali pár malých švábov, len v kúpeľni a nerobili žiaden problém.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Spokojnosť.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Okrem klasického animačného programu možnosť v hotely diving, windsurfing, kiting, wakeboarding ...
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Bohatý výber. Chýbalo klasické ovocie, no rozmanité zeleninové šaláty to kompenzovali. Väčšinou podobný výber denne, no jedlo chutné a každý deň široká ponuka. Ponuka ako európskeho, tak arabského jedla. Čašníci a kuchári nadmieru ochotní.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Dlhá cca 1km, ľudia sa koncentrujú hlavne okolo hlavnej budovy cca 300m. Slnečníky niesú na husto, vytvára to pocit súkromia. Bar aj reštaurácia cca 2min pešo. Pláž opísaná vyššie.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Monika Paločková
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela