02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Club Marina Viva (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:apríl 2014
Trvanie:menej ako 6 nocí
Dátum pridania:26.04.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotelový komplex je vo veľmi peknej záhrade . Skladá sa viacerých budov. Hlavná budova pri vstupe do arealu má recepciu. Superior izby sú s klimatizáciou ,veľmi pekne zrekonštuované. Tak isto má superior izby zrekonštruované budova za bazenom, ktorá je najbližšie k moru a k reštaurácii. Sú tam ešte ďalšie budovy, ktoré majú štandartné izby ,ktoré sú vybavené starším nábytkom bez klimatizácie, boli tam ubytovaní naši dvaja priatelia a boli z toho trochu sklamaní na rozdiel od nás, ktorí sme boli ubytovaní v superior izbách.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel má výbornú polohu. Je pri krásnej širokej pieskovej pláži, s pozvoľným vstupom do mora, veľmi vhodné pre malé deti.Keď sa vyjde z areálu hotela, tak hneď začínajú obchodíky a reštaurácie.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Odporúčam ubytovanie v superior izbách. Každý deň upratané a vymenené čisté uteráky. Odporúčam si zobrať so sebou svoj telový i vlasový šampon. Hotel dal na osobu do kúpelne iba malé mydlo.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Zamestnaci hotela sú veľmi snažia asú veľmi milí
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Športovať som tam videla deti na skákacom hrade, ale ešte hotel neprevádzkoval plážové športy. Každú stredu je tam korzický večer so živou hudbou a spevom.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava je pestrá. Výborné syry i korzická šunka.Pri večeri dostatok zeleninovýh šalátov, mäsa, rýb, ovocia zákuskov. Ku každej večeri bolo kvalitné víno vo flaši poďla výberu. Raňajky sú viac sladké, vajíčkové a slaninové. Tej zeleniny a ovocia bolo pomenej. Kdo chce varené vajíčko ten si ho musí da´t variť do pripravenej nádoby, čo sme pri prvých raňajkách prehliadli.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Krásna dlhá, široká piesková pláž, s pozvoľným vstupom do mora. Nie je potrebná obuv do vody. Voda krištálovo čistá.Slnečníky a lehátka v cene.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Zuzana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela