02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Odchádzali sme sklamaní ~ Recenzia hotela Fujairah Rotana Resort & Spa (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Odchádzali sme sklamaní
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:máj 2012
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:07.06.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Na celkové hodnotenie má vplyv aj postoj cestovnej kancelárie KARTAGO ktorá nezvládla situáciu s odletmi a príletmi a tak nás obrala o kľud a pohodu a o dva dni dovolenky.
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha, ozaj to nie je pre ľudí ktorí sa chcú večer prejsť po meste popri obchodíkoch. Pustatina a za bránou len jediná benzínka a viac nič.V hoteli ba jeden obchodík so suvenírmy a tak je to tam veľmi predražené, aj keď sa dá zjednávať cena, aj tak je to predražené.Okrem jedného baru kde sa spievalo a hralo asi do 23,00 nič iné.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie bolo v pohode, izby pekné, bývali sme v hlavnej budove na štvrtom poschodí.Čistota na izbe a starostlivosť bola výborná.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Neviem čo mám rozumieť pod tým slovom, niekedy až otravné usádzanie k stolu v jedálni. Neustále podpisovanie účtov.Ja by som sa radšej obslúžila sama, napr. ak by boli automaty na kávu.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Zacvičila som si aerobik v bazéne ale keď to bolo každý deň presne to isté, tak som to vzdala. O zábave sa nedá hovoriť o tú sa musíte postarať sami.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Stravovanie bolo jediné veľké plus.Ozaj výborne pripravené ryby a morské živočíchy.Zemiaky na sto spôsobov.Zákuskov málo druhov ale výborných.Veľa ovocia a perfektné zeleninové šaláty.Strava na 1*
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž tá bola v pohode ale more bolo pre mňa doslova sklamaním. Šinavé /plávali tam kusy smoly/ a keď sa vyplavili na pláž tak sa vám prilepili na nohy. To čo tam plávalo a bolo to produktom mora /tráva, medúzy,kraby/ tak to je v pohode ale tá smola hnus.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:viva
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela