02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Odporúčam ~ Recenzia hotela Sonesta Beach (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Odporúčam
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:september 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:21.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
100 ľudí, 100 chutí... Bola to jedna z najlepších dovoleniek, na akých som bola. Možno v roku 2008, keď prispievatelia týchto negatívnych recenzií trávili svoju dovolenku v tomto hoteli, naozaj boli služby také aké boli. To neviem posúdiť, ale ak sa nájde niekto, kto dovolenkoval napr. pred necelým rokom ako my, alebo dovolenkuje teraz, bude mať takéto výhrady ako tí z roku 2008, tak naozaj neuverím!!!!!
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Rozhodovala som sa medzi 3 a 4*. Ide o to, že Taba je stredisko, kde chodí veľa dovolenkárov kvôli návšteve Jeruzalema, Petry, pyramídam atď., nakoľko je to najbližšie letovisko k týmto miestam. Pre nich je poloha hotela určite aj 5*. Pre ľudí, ktorí milujú nočný život, chcú si niekam večer vyraziť atď. tak toho sa nedočkajú, keďže hotel je ohraničený skalami.V hoteli je však diskotéka pod holým nebom do 23:00, potom program pokračuje ďalej v "uzatvorenej" disco. Takto je to vyriešené kvôli spinkajúcim neaktívnym dovolenkárom, ktorí chcú kľud :)) My sme tam boli 3, všetci mladí, zoznámili sme sa tam so skvelými ľuďmi a vôbec sme sa nenudili. Nočný život funguje aj v hoteli postavenom medzi skalami. Nemusia byť na okolí stovky iných hotelov a barov a diskoték.. Kto chce, zabaviť sa vie. Čiže toľko k polohe.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Parádne!!!! izba plus veľká obývačka, 2 telky, kúpeľna ako doma, veľká, dovolím si povedať, že na egyptské pomery nad moje očakávanie. Sem tam niečo chýbalo, ako toaleťák, ale tak to sme si sledovali a vždy sme poprosili aj do zásoby :D s uterákmi to funguje ako všade si myslím, ak je na hodený na zemi, každý pochopí, že sa má vymeniť. Tak aj bolo.. Ale tiež záleží, na akého "chyžného" natrafíte :)))
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Všetko bolo ok, len reštika mi pripadala ako závodná jedáleň, ale inak fakt mi nič nenapadá, čo by som skritizovala. Dorozumieť sa dalo, vedeli po anglicky a dokonca som natrafila na jedného čo vedel aj po francúzsky a toto už bol pre mňa luxus :D
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Boli sme na banáne, na vodnom bicykli, šnorchlovali sme, hrali sme volejbal, cvičili sme vodný aerobik, jogu, kto sa nechce nudiť, nebude sa... kto sa chce nudiť, bude sa... Hlavne neveriť animátorom, sú zadaní :)))) Hlavný animátor určite :))
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Skvelé, pribrali sme!!! žiadna faraonova pomsta... dodržiavať správne zásady a nehrozí... každý si vyberie.. kurča, hovadzina, ryby, boli aj morské živočíchy, nenormaaaaaaaaaaaaalne koláče!!!!!
Pláž:
starstarstarstarstarstar
pláž čistá, more úžasné, koraly krásne, krásne rybičky, kto chce vidieť nema naživo, tu má príležitosť :))
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:MO
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela