02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

5 hviezdickovy hotel s urovnou restauracie 2* ~ Recenzia hotela Mövenpick (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:5 hviezdickovy hotel s urovnou restauracie 2*
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:24.08.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Po prichode z letiska do hotela sme boli ohromeni krasnym prostredim hotela - jazierka, anglicky travnik, palmy, fontana a zive kacice :) Po vstupnej kontrole nas personal vital s mokrymi uteracikmi na osviezenie, co ma len uistilo, ze som v 5* hoteli. O par minut nas vsak cakal sok. Prisli sme do main restaurant - jedalne, kde som nepocula vlastne slova, neuveritelny hluk, BORDEL na stoloch, pod stolmi. Kopy jedla po arabskych hostoch, ktori jedli s prepacenim ako prasata. Uznavam, ina kultura, ina mentalita ludi, ale aby niekto vzal jedlo z bufetu, odhryzol a vratil ho naspat, to je trosku silna kava! Casnici by mali upozornit takychto hosti, ze fajcit nad zakuskami a ovocim vnutri restauracie sa nema. Dalsou specialitkou boli mokre tapacirovane stolicky, lebo pani sediaca na nej pred nami nemohla pockat 10 minut aby sa vysusila. Po niekolkych dnoch sa manazment hotela zobudil a otvoril dalsiu restauraciu len pre europskych hosti, tak sme si mohli vychutnat ranajky, obedy a vecere v prijemnom prostredi s inteligentnymi ludmi naokolo. Skoda, ze sme sa o tom dozvedeli neskoro.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Tabu sme si vybrali len kvoli navsteve Izraela. Ak by som mala ist este raz do Egypta, urcite si nevyberiem Movenpic v Tabe, mozno iny hotel alebo celkom ine mesto.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby boli krasne, ciste, presvetlene a za par centov/dolarov vam upratovac spravi z uterakov kobru, labut a ine zvieratka :)
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Vrelo odporucam vyskusat Spa & Health centrum, specialne program Cleopatra s kokosovym zabalom. Personal bol velmi mily, zniesol by aj modre z neba. Velmi vtipny a hlavne nie dotieravy :) Uroven stolovania by zvysili obrusy na stoloch, aspon by som nevidela tu spinu na nich. Dalsou chybickou krasy bol internet. Predajkyna na Slovensku nam tvrdila, ze je v celom areali wifi zdarma. Samozrejme, ze nebol. Kupuju sa karty s kreditom na minuty/hodiny.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Animation team bol jednym slovom priserny! 3 mlade Rusky a 2 domaci boli skor trapni ako vtipny. Okrem vylihovania na plazi a hrania volejbalu nerobili nic pre zabavu hosti. Pardon, vecerny program pre 4-6 rocne arabske deticky.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava bola pestra, kazdy vecer bol inak zamerany. Francuzska, ruska, talianska kuchyna, dary mora a ine. Pozor vsak na cerstvu zeleninu. Totizto sa umyva pod tecucou vodou, ktora je v Egypte nepitna. V opacnom pripade chytite faraona a mate o zabavku postarane :) Mimochdom za tie iste lieky sme v priebehu niekolkych dni platili 5 , 15 a nasledne 10 eur. Kamos ich v tej istej lekarni kupil za 2,50 :)
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Plaz bola vyhradena len pre nas hotel, vela lezadiel a slnecnikov zdarma. Par metrov od brehu su koralove utesy a rybicky od vymyslu sveta, takze si nezabudnite snorchel :) a obuv do mora, je tam jedovata kamenna ryba.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Dodi
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela