02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Movenpick Resort, Taba ~ Recenzia hotela Mövenpick (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Movenpick Resort, Taba
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:17.09.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Taba je 3,5hodiny letu z Bratislavy, transfer z letiska do hotela bol 35minút. Privítanie studeným džúsom bolo príjemné. Hotel je super zariadený, služby na úrovni, areál krásny, udržiavaný, široké kultúrne a športové vyžitie. V areáli sú dve ťavy, na ktorých sa môžete za 8 USD povoziť. V hoteli je zmenáreň, vymenia Vám peniaze lepším kurzom, ako u nás. Oplatí sa zmeniť na ich libry, lepšie zjednáte ceny, dolár ma väčšiu hodnotu, tak spúšťajú opatrnejšie. Väčšinou som zjednal na 30% pôvodnej ceny...Odporúčam navštíviť každému - hlavne kvôli blízkosti Káhiry, Izraelu a Jordánska - možnosť výletov. Pre mladých, čo chcú chodiť na rôzne diskotéky táto lokalita moc nie je, ale kvôli výletov, starším ľuďom, ale aj tým s deťmi to určite odporučím.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hranice s Izraelom
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Čisté, priestranné izby. Chceli sme najskôr s výhľadom na more, ale keď sme vošli do izby, hneď sme si to rozmysleli. Veľké balkóny a hlavne tam nesvietilo slnko a nebol počuť hluk od centrálneho bazénu. Mora sme mali dosť cez deň.
Služby:
starstarstarstarstarstar
V pohode. Tak ako sa k nim budete správať, tak sa budú oni k vám. Makajú 7dni v týždni, denne 14 hodín, tak ja by som sa asi ani neusmieval ako oni. Keď im tak každý 2-3 dni dáte 1USD, budú vás obskakovať, aj nosiť nápoje (môžete si ich zobrať aj sami priamo pri pulte).
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
široké spektrum - od výmyslu sveta - každý si nájde to svoje
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava super, bohatá, šaláty, 3druhy mäsa, polievky, zákusky (pohádkové), nápoje.....po týždni sme trocha ubrali a jedli sme viac cestovín a šalátov. Každý deň bol temáticky niektorej krajiny. Švajčiarsky, taliansky, beduínsky,.....vonku stále grilujú. Vyberie si každý. Aj deti mávali rybacie prsty, hranolky, od obsluhy si môžete vypýtať aj Heinz kečup...-:)
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Koral 2m od brehu, krása ! Šnorchlovali sme 3hod denne. Pláž pomerne čistá, sem-tam sa niečo v piesku našlo, ale nič strašné.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela