02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

4* ? ~ Recenzia hotela Morgana Beach Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:4* ?
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:29.07.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dobra dovolenka, krasne prostredie , nie najlepsie sluzby. Dobry vyber fakultativnych vyletov, dobra organizacia, neprimerane vysoke ceny. Rad by som sa vratil, ale hotel budem vyberat podla "Tabskych" kriterii. Je vidiet, ze nedostatok konkurencie znizuje deklarovany standard.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Nadherne situovany hotel. Panorama hor na pozadi , vyhlad z terasy na more a Saudsku Arabiu a Jordansko na druhej strane zalivu je krasky. Koralovy utes pozdlz celeho pobrezia je uzasny.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Standard - slabsi. Izby uz maju svoje najlepsie roky za sebou. Vysavac nepouzivaju ( nestupat na koberce). Inak izby ciste, upratane a uteraky menie denne a všetky.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Slabe aj ked snahu nemozno upriet. Na kazdu poziadavku maju len jednu odpoved: " Yes , OK , no problem, 5 minutes". Samozrejme trvanie je od 50 minut do 2 dni. Sluzby delegatov OK. Stretnutia , telefonicky kontakt, informacna tabula ,pohotovost reakcie - spokojnost.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Velmi dobre animacne programi. Dostatok sportovych ativit pocas dna aj vecer, sikovni animatori.Osobne sa nezapajam , ale dobre sa na to aj pozeralo.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Dostatocny vyber aj rozmanitost. Slusna kvalita. Ale problematicke stolovanie. Jedalen v sezone nestaci kapacitne( doporucujem chodit o hodinu neskor). Rady na jedlo aj napoje podavane v decovych! plastovych poharoch !!! Vyletove balicky su hrozne - doporucujem len tasku a vodu - ostatne je lepsie si pripravit den vopred v jedalni.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pekna, cista, vstup do mora problematicky( stavebna sut zaliata betonom, piesok, trsy koralov). Obuv do vody potrebna! Vybudovat molo bol dobry napad , ale vstup bocnym schodistom ( a len jednym ) zase komplikuje vstup a vystup z vody. Nadherny koralovy utes , spusta ryb , krasne snorchlovanie.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Drobec
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela