02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

neodporúčam ~ Recenzia hotela Aquamarine Sunflower (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:neodporúčam
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:21.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
jediné čo sa dá na tomto rezorte vyzdvihnúť je clinika a ochotný lekár....
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
pokial chcete v tomto rezorte niečo vybavit, neostava vam nič ine len sa kazdych desat minut stazovat, aby si vas niekto vsimol a dve minuty u nich znamenaju minimalne tri hodiny.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
služby su katastrofálne, personál drzý a nevie odkial pokial, za 2 týždne neumytá podlaha, nevymenené prádlo, nedolozený toaletný papier, WC vyčistené podla nalady servisu /wc kefa na toalete nie je/ jedina praca servisu je ustlat postel, pripadne vam poskladaju uteraky do labuti za tringelt, taktiez nezabudnú prehladat vam veci...
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
šnorchlovanie
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
all inclusive to určite nie je, skor by som povedala ze je to slaba plna penzia, ranajky, obed, večera, pred večerou je uz clovek ozaj hladny a v rezorte si nema čo kupiť, s napojmi je večny problem, nalievaju jednej osobe len jeden drink, takze nemozte odniest napr, manzelke drink na plaz... Personal odmieta davat sklenene pohare, pretoze sa im nechce umyvat, lebo maju vraj vela ludi, aj ked maju umyvačky riadu a rovno za barom naskladane desiatky poharov, takze vsetko pitie nalievaju do plastovych , vynimočne do sklenených, pivo nalievaju asi poldeco, pokial si objednate za sebou viach ako dva, tri krat, pretoze ste smadny, barman vas pride prehladat či si to nahodou niekam nelejete, drzost a neochota v tomto rezorte nema hranice. Ovocie takmer ziadne, jedine salat z cukroveho melona, dva krat za dovolenku aj červeny melon, vegetarianske menu, len minimalne, menu tvori stale ryza, cestovina, zemiaky, pečene kura a ryba, a nejake bravcove rolky, uhorka, paradajka, pripadne kapusta
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
nevyhovujúci vstup do mora, pre deti absolutne nevhodný, pretoze je potrebné prejsť asi desat metrov koralov, vela jezkov a potom spad z koralu rovno do asi 10 m vody.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:nika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela