02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Bez veľkých prekvapení ~ Recenzia Intercontinental Abu Soma (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Bez veľkých prekvapení
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:29.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel je veľmi pekný, avšak niektoré služby nie sú dobré. Pri dlhšom pobyte hrozí nuda. Nedočkáte sa výrazne negatívnych, ale ani pozitívnych prekvapení.
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel má vľkú pláž, avšak v okolí nie je kam ísť.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izby sú pekne zariadené, avšak nie sú ničím výnimočné. Koimatizácia je centrálna, cez noc ju vypínajú, resp. dávajú na vyššiu teplotu.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel má nedostatky so službami, napr. dopĺňanie minibaru, čistých pohárov, umývanie zachytaných dverí a okien, umývanie podlahy v izbách nezodpovedajú požadovanej úrovni - najmä nie 5 hviezdičkovému hotelu.
Šport a zábava:
Hotel má pekné fitness centrum, bazény, možnosť vodných športov. V piano bare hrá na klavíri každý večer tá istá "klaviristka". Najväčšou slabinou hotela boli počas nášho pobytu animačné programy, cez deň, ale najmä večer. Niekedy sa ani nekonali, najčastejšie spočívali v cc 10 minútovom programe a Mini-disco, ktoré plynulo prešlo do arabských hitov a odchodu animačného tímu - bez jediného slova. Pripravte sa na to, že sa budete zabávať sami a športovať tiež.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Strava kvalitná, žalúdočné problémy nehrozia. Odporúčam využiť najmä a la carte reštaurácie, ktoré sa približujú päť hviezdičkovej úrovni. V hlavnej reštaurácii začnete mať čoskoro pocit, že varia a pečú stále to isté - aj to tak je, len sa to niekedy inak volá. My sme skončili posledné dni na špagetách a cestovinách. Najlepší bol tématický večer Tex-Mex. V all inclusive je víno a pivo, nie je zahrnutý tvrdý alkohol ani koktaily. Nie všetky bary boli otvorené, niektoré na pochode prerábali - napr. beach bar.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dostatočne veľká, piesčitá, dobrá na plávanie, takmer žiadne koraly, celkovo sklamanie - aj keď stále dosť vody - čo nemusí byť všade pravidlom - napr. Amway Blue Beach resort.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Ester
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela