02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Kedysi možno fajn hotel.. ~ Recenzia hotela Imperial Shams Abu Soma (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Kedysi možno fajn hotel..
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:máj 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:16.05.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Sklamaná zo služieb a celkového zanedbaného stavu hotela - podľa minuloročných recenzií mal byť hotel v poriadku a na úrovni 4 hviezdičiek, ale žiaľ to tak nie je. Keby hotel nedisponoval peknou plážou, tak by to bola veľmi nešťastná voľba. Naozaj odporúčam vedeniu hotela sa zamyslieť nad tým, čo ďalej, lebo takýmto tempom si ich hotel už nik, kto má nejaké predstavy o úrovni služieb v 4-hviezde, nevyberie!
Poloha:
Poloha veľmi dobrá - naozaj priamo na peknej pláži, kt. je vhodná pre rodiny s deťmi, ale aj nadčencov kitesurfingu.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Izby už poznačené časom - zišla by sa renovácia zariadenia. Komáre podľa mňa v takomto hoteli či už na recepcii alebo v izbách nemajú čo robiť! Celkový vzhľad hotela bol dosť biedny a zastaralý - čakala som viac.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Personál sa ešte asi nezobudil po sezóne - miestami dosť nepostačujúce tempo. Počas obedov pernamentne chýbal čistý inventár v plážovej reštaurácii. Nápojové automaty boli často prázdne a nedoplnené.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Animácie veľmi slabé - vraj kvôli reakcii určitých hostí (Nemcov), kt. si neprajú byť vyrušovaní počas dovolenky. Počas dňa len nejaký aquaqerobic a občas volejbal, no večerná zábava takmer žiadna. Slabé pódiové vystúpenia s katastrofálnou atmosférou. Jedným slovom nuda.
Stravovanie:
Katastrofa - dookola tie isté jedlá, z kt. sa dalo vybrať vždy len niečo ako-tak chutné a tak sme jedli celý týždeň to isté (grilované kura/rybu s ryžou). Pre mňa absolútne nepostačujúci výber jedál vzhľadom na to, že ste v 4-hviezde. Odporúčam vziať si Antinal!
Pláž:
Pozvoľný vstup do mora a možnosť šnorchlovania priamo na pláži. Dostatok lehátok na pláži (neviem ako v sezóne), kt. by bolo vhodné možno trochu ošetriť vzhľadom na dosť opotrebovaný vzhľad (aj samotných osušiek).
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Simona
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela