02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Výborná dovolenka ~ Recenzia hotela Reef Oasis Beach Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Výborná dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2019
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:21.07.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Výborná rodinná dovolenka, splnila všetky očakávania. Vyberali sme na poslednú chvíľu a oplatilo sa. Jediná výtka z našej strany je k delegátke CK - p. Míši. Nedostatočne podaná info ohľadne ceny výletu, vytiahla nás k zaplateniu značnej sumy za bránu hotelového komplexu, čo sa nám za dlhoročné skúsenosti ešte nestalo!Jej informácie o službe hotelovej LEKÁRNE sú milné! Robí zlé meno samotnému hotelu. Liek na črevné problémy Antinal, sme kúpili od veľmi ochotného pána lekárnika s odbornými info o liečbe IBA za 3 eura, nie 10 e. Mali sme z nej pocit, ze iba predáva výlety. Oceňujem ochotu delegáta "Shakira".
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha najbližšie k mestu a najďalej od letiska. Tranzit trval z/na letisko je cca 45 min.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie úplne spĺňalo naše požiadavky rodinnej izby.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Služby hotela boli na výbornej úrovni: krásny, udržiavaný a čistý rozľahlý komplex, izby každý deň upratané, ustlané, doplnené šampóny, kondicionéry, telové mlieka značky hotela. Doplnené fľaše pitnej vody pre každú ubytovanú osobu. Uteráky sme nechceli meniť - hotel ma milú výzvu na zrkadle v kúpelni, aby same chránili životné prostredie!
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Celodennú zábavu na pláži až do neskorých večerných hodín a počas show time robil skvelý animačný tím z Talianska. Obdivovali sme profesionalitu, temperament a skvelé divadelné predstavenia každý večer v podaní profesionálnych animátorov.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Výborná strava, pripravovaná talianskym kuchárom. Odporúčam rizoto, acestoviny na veľa spôsobov. Všetkého dostatok v dvoch úžasných reštauráciach. Ovocie, sladkosti všetkého dostatočné množstvo. Alko aj nealko rôzne druhy. Reštauráciu á la card sme ani nevyskúšali.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž krásna, dostatočne široká, udržiavaná, čistá. Dostatok voľných lehátok počas celého dňa. More s miernym spádom, vhodná pre deti aj pre menej zdatných plavcov. Koraly s nádhernou faunou hneď na dosah. Odporúčam obuv do vody!!
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Zuzana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela