02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Coral Beach ~ Recenzia Coral Beach Montazah (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Coral Beach
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:26.06.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkové hodnotenie kazí len úroveň stravovania, obsadenosť na 99,5% ruskou klientelou a možnosť príjemného, večerného posedenia. Celkovo sme boli s dovolenkou veľmi spokojní, je tu krásne prostredie, jedna pekná pláž, čistá a teplá voda a to sú dôvody pre ktoré sme sem prišli po druhý krát.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Úžasné prostredie plné zelene a paliem. Je to veľký pozemok, na pláž je to s 3-minútovou prechádzkou. Vytvorené sú tu dve lagúny, jedna je piesčitá, kde aj pri odlive je do vody len asi 10 m, druhá je kamenistá, kde aj kotvia dve lode a bez obuvi do vody len veľmi ťažko, žiadna turistika do vody - po 5 metroch sa dá už plávať. More čisté a teplé - veľká spokojnosť.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
V roku 2012 sme dostali už zrekonštruovanú izbu, ktorá má aj predizbu s televízorom a sedacou súpravou, kúpeľňu so sprchovacím kútom a krásnu, veľkú, spálňu s nádherným balkónom. Teraz sme dostali ešte staršiu izbu, ale tiež veľmi veľká, kúpeľňa s vaňou, ale hlavne, že sa dá vždy osprchovať. Poloha bola blízko reštaurácie(za mierny bakšiš v pase), lebo ináč bungalovy sú roztrúsené na veľkom priestore. Celková spokojnosť.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Nepoužili sme žiadne špeciálne služby. Obsluha v bare na pláži ústretová, usmievavá rovnako ako aj v lobby bare. Dokonca si nás aj traja pamätali, že sme tam boli pred troma rokmi. Špeciálna kategória je jedáleň, ktorá na množstvo ubytovaných, kapacitne určite nepostačuje. Katastrofálne je porcovanie jedla na taniere od personálu, keď dostanete 2ks mäska na tanier a čašník čaká, že už sa máte posunúť ďalej. Súvisí to však určite s rukou klientelou, ktorá si dá nabrať plné taniere a potom polovica ostáva na stoloch, ktoré vyzerajú ako keby tam boli prasatá.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Sú tam ruskí animátori, ale nič moc. V amfiteátri býval večer program a diskotéka každý deň do rána do 04,00 hod a najhoršie, že sme bývali oproti, takže sme sa prvé dni vôbec nevyspali, bola pustená extrémne hlasno.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
popísané v službách - najlepšie sa predsa len dalo najesť na raňajky a keď ste si vystáli 15 min. na terase, tak ste mali aj volské oko alebo omeletu, čerstvý chlieb tu však tento krát nemali, sladkého pečiva tiež menej ako sme zvyknutí na Egypt
Pláž:
popísané v polohe
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Ruttkay
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela