02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

dovolenka maj 2014 ~ Recenzia Coral Beach Montazah (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:dovolenka maj 2014
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:máj 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:20.06.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Dovolenka vhodná pre všetkých: - s ostrými lakťami - biť sa treba skoro o všetko, - silným žalúdkom - pretože stráviť to jedlo dá vážne zabrať, - výbornou ruštinou, aby ste sa necítili ako outsider, všetko je prispôsobene ruskej klientele, - dobrými orientačnými schopnosťami a zdravými nohami - bungalovi sú ako cez kopirák, umiestnené v obrovskej záhrade, chaoticky číslované, - milujú šváby, mravce a podobné malé tvory, - majú peňaženku plnú jedno-dolároviek, - veľmi skoro ráno vstávajú - nie kvôli východu slnka, ale lehátku na pláži aby sa mu ušlo, - milujú dlhé rady v jedálni a bare na pláži, - radi si pred jedlom upracú stôl, ak bude náhodou niekde voľný, nájdu príbor a aspoň nejaký plastový pohár, - radi pri večernom programe vonku postoja, alebo v lepšom prípade posedia na schodoch s pohárikom v ruke, pretože sedenie za stolom a na stoličke bolo skoro nemožné.
Poloha:
viac ako pol km od mora
Ubytovanie:
Prízemné bungalovy s terasou na sedenie, postele pohodlné - široké, klimatizácia, izba svojou veľkosťou postačujúca. Horšie je to už v kúpeľni - zápach ako v žumpe, odťahovacie dvere na terasu aj po oprave nefunkčné, čiže stále sme mali deň otvorených dverí, idilka pre zlodejov. Chladnička - kde vám raz denne donesú 1,5 litrovú fľašu vody pre 2 osoby - absolútne nepostačujúce. Čo sa týka upratovania - uteráky, toaletný papier - všetko záleží od jednodolaroviek.
Služby:
Rezort je vybudovaný na obrovskej ploche, kde sa zmestí kvantum turistov. No podmienky tomu nie sú vôbec prispôsobené, či sa to týka sedenia vonku, stolovania, počtu lehátok na pláži, personálu . . . Tu totiž platí porekadlo "za veľa peňazí malo muziky".
Šport a zábava:
skoro žiadna, diskoteka, aj ta za poplatok
Stravovanie:
Jedáleň - kapitola sama o sebe - ako v IV. cenovej, hygiena žiadna, všade bordel, nikto nič nestíha, na všetko sa čaká, bitka o miesta na sedenie, príbory aj poháre. Výber jedál úbohý, ovocie - akurát tak suché kubánske pomaranče ako za socíku a sem tam datle. Keď bol náhodou červený melón, tak bol na prídel.
Pláž:
Záleží aké miesto sa vám podarí obsadiť. Prístup do mora totiž nie je všade rovnaký a dobré miesta sú už skoro ráno obsadené. Miestami sú tam ostré kamene, odporúčal by som obuv do vody. Pláž má jediný bar, kde všetko podávajú v 1 dcl umelých pohároch. Ak máte smäd a chuť napr. na pivo, budete sa musieť uskromniť s mini pivom a vyzbrojiť silnou trpezlivosťou.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Jaro N.
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela