02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Úžasná dovolenka ~ Recenzia Coral Beach Montazah (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Úžasná dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:18.06.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Výborná dovolenka cez Happy Travel. Služby cestovnej kancelárie môžem len odporúčať. Dovolenku sme si užili naplno. Hotel krásny, jedlo chutné, more teplé a pláž krásna.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha hotela je mimo centra Hurgady, takže okrem zopár obchodíkov v resorte v okolí nič nenájdete. Nám poloha hotela vyhovovala, prostredie bolo krásne a kto chcel ísť do centra, nebol problém zajednať si taxi z hotela.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Hotel nemá žiadne poschodia, celý resort pozostáva z bungalovov, ktoré sú rozmiestnené po krásnej záhrade. Izby sú priestranné, s veľkou a pohodlnou posteľou. Moderná kúpeľňa, televízor, minibar, trezor - všetko k dispozícii na izbe. Každý bungalov má vlastnú terasu s posedením.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Služby hotela sú na veľmi dobrej úrovni. Čašníci ani ostatní zamestnanci vôbec nie sú dotieraví, neočakávajú za všetko bakšiš. Sú veľmi priateľskí a snažia sa vo všetkom vyhovieť. Izbu upratovali každý deň.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Výborný animačný tým, ktorý sa postaral o celodennú zábavu. Mohli ste ísť na morning gym, aqua gym, hrať volejbal, šípky. Večer bol vždy zábavný program. Animátori v hoteli nenútili hostí k ničomu, ale naopak boli priateľskí. Každý deň bola možnosť ísť aj na diskotéku priamo do Hurgady spolu s animátormi.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Jedlo bolo výborné. Na raňajky bol široký výber sladkého a slaného pečiva, toasty, wafle, syry, zelenina, džemy, ovocie, taktiež pripravovali čerstvé lievance, omelety a volské oká. Na večeru a obed bol široký výber zo švédskych stolov a na večeru vždy pripravovali niečo čerstvé na panvici a na grile. Na večeru a obed bolo vždy k dispozícii ovocie a zákusky, zeleninové šaláty a nátierky.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž krásna, rozľahlá s nudistickou časťou. Na kraji pláže mólo, kde bol koralový útes. Na pláži bol dostatok lehátok aj slnečníkov. Pri príchode do hotela dostanete kartičky, ktoré si každý deň vymieňate za čisté osušky na pláž.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Daniela
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela